Made in Loimaa

Made in Loimaa

Charmia-keittiö on kotimainen keittiö, joka sopii meidän suomalaisten unelmiin ja suomalaisten kotien sydämiin.

Lue lisää


Kun valitset kotimaisen Charmia-keittiön, saatat yllättyä, kuinka lähellä se valmistetaan: teemme kalusterungot omassa, modernisoidussa tehtaassa Loimaalla. Muut osat, kuten ovet, tasot ja altaat tulevat läheltä nekin – ja ovat tietysti kotimaisia. Meillä Charmialla on omat varastot, ja siksi asiakkaamme saavat keittiönsä läheltä ja nopeasti.

 

Made in Loimaa


Charmiassa yhdistyvät kotimaiset arvot ja yksilöllisesti asiakkaalle suunniteltu ratkaisu

Tarinamme alkoi Loimaan teollisuuskylästä vuonna 1993 Kalustetukkuna, kun aloitimme valmistamaan laadukkaita kalusteovia suomalaisiin keittiöihin. Kotimaisuus on vahva osa keittiöidemme identiteettiä alusta asti. Charmia-keittiöt valmistetaan Suomessa, Loimaan vuonna 2019 modernisoidussa tehtaassa ja tavarantoimittajamme ovat kotimaisia.

Charmia-brändi nousi mukaan vuonna 2014, kun nimesimme oman mallistomme Charmiaksi. Charmia-brändin vahvistuttua otimme sen käyttöön myös myymälöidemme ja ketjun nimenä.

Tänä päivänä saat tutun palvelumme ja laadukkaat tuotteemme jo 13 eri paikkakunnalta. Kolmen vuosikymmenen aikana olemme kehittyneet ja kasvaneet yhdeksi Suomen tunnetuimmaksi keittiökalustevalmistajaksi.

Ylpeästi suomalainen perheyritys

 

Perustettu
1993 Loimaalla
Työllistää
Yli 100 työntekijää
Toimipisteitä
13 paikkakunnalla
Suomessa
Tuotteilla jopa
25 vuoden takuu
Keittiöiden
kotimaisuusaste
vähintään 80 %