Mika Honkavuori: "Laatu on loistavaa ja hinta järkevä"

Jaa

Yrittäjä Mika Honkavuori asuu perheensä kanssa Hattulan Katianalassa vuonna 2016 valmistuneessa omakotitalossa. Kaikki kodin kiinteät kalusteet toimitti ja asensi Charmia (ent. Kalustetukku). Perheen toiveiden pohjalta syntyi ammattilaisen avustuksella loistava lopputulos.

Perheeseen kuuluvat Mikan lisäksi hänen vaimonsa, heidän kaksi poikaansa sekä koira. Kodin suunnittelussa ja erilaisissa ratkaisuissa on huomioitu koko perheen erilaiset tarpeet. Charmia toimitti kotiin kaikki kiinteästi asennetut kalusteet.

– Keittiössä ja vessoissa on suosittu kiiltäväpintaista materiaalia ja suurilta osin valkoista väriä. Kodinhoitohuoneessa on taas suosittu mattapintaisia materiaaleja, Mika summaa.

Näppäriä ratkaisuja ammattilaisen avulla

Ennen valintojen ja ratkaisujen tekemistä oli Mikalla ja hänen vaimollaan tarkkana mielessä, mitä he uusilta kalusteilta toivoivat. Yksi ehdoton edellytys oli keittiön apteekkarin kaappi, jonka ympärille lopulta rakentui koko muu keittiö.

– Tiesimme hyvin jo sellaiset ratkaisut, jotka eivät toimi. Charmian kanssa kokonaisuus lähti siitä pikkuhiljaa muokkaantumaan. Kävimme läpi erilaisia vaihtoehtoja ja sitä, mikä kaikki olisi mahdollista, Mika muistelee.

– Käyttöä helpottavia tekijöitä ovat esimerkiksi alalaatikostot. Niitä emme itse olleet oivaltaneet, vaan se oli ammattilaisten tuoma lisä. Ne ovat osoittautuneet käytännössä todella näppäräksi. Charmia osasi tuoda esiin muutamia tällaisia pieniä asioita, joita emme edes tienneet olevan tarjolla, hän jatkaa.

Paras hinta-laatusuhde

Charmia saakin Mikalta kiitosta siitä, kuinka he ymmärsivät hänen ja hänen vaimonsa toiveet sekä ajatukset ja osasivat niiden perusteella opastaa heitä käytännön toteutuksen suhteen. Lopputulos on laadukas.

– Charmian hinta-laatusuhde oli ainakin meille se paras, enkä epäile, etteikö se olisi sitä muillekin. Laatu on loistavaa ja hinta järkevä, Mika toteaa.

– Pähkinänkuoressa se meni niin, että meillä oli haave, jonka Charmia toteutti ammattilaisen elkein, Mika kiteyttää.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.