Lasse Öhman: ”Keittiötämme katsoessa tulen hyvälle tuulelle”

Jaa

Lasse Öhman asuu vaimoineen Uudenmaan Siuntiossa ja on ammatiltaan yrittäjä, joka maahantuo sikareita. Pariskunnalle on rakennettu uusi omakotitalo, johon juuri heidän toiveitaan vastaavan keittiön toimitti keittiö- ja kylpyhuonekalusteiden erikoisliike Charmia (ent. Kalustetukku).

Toimivan ja tarpeita vastaavan keittiön järjestyminen oli erityisen tärkeää, sillä pariskunta tekee kaikki ruoat itse ja järjestää paljon juhlia.

– Voi sanoa, että keittiö on erittäin iso osa elämäämme, niin arjessa kuin juhlassa. Teemme viikoittain vähintään 20 eri ateriaa ja pidämme paljon juhlia perheelle ja ystäville.
Luulen että talomme suunnitteluvaiheista eniten aikaa käytettiin siihen, miten keittiö tehdään, koska se on niin tärkeä osa kokonaisuudesta, Lasse sanoo.

Pariskunta oli suunnitteluvaiheessa aktiivisesti yhteydessä pääkaupunkiseudun eri keittiökalusteliikkeisiin. Charmia tuli mukaan loppusuoralla tuttavapariskunnan suosituksesta.

– He kertoivat, että Charmiasta saa erityisen hienoja keittiöratkaisuja. Meillä oli lopussa kolme vaihtoehtoa, ja Charmia tuli mukaan neljänneksi, ollen lopulta selkeä valinta keittiömme toteuttajaksi, Lasse kertoo.

– Charmia poikkesi aika selkeästi kolmesta muusta liikkeestä. Huomasimme heti, miten myyjä oli aidosti kiinnostunut siitä, mitä olimme tulleet hakemaan. Asiakkaasta pidettiin alusta alkaen hyvää huolta, hän jatkaa.

Poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua

Prosessin edetessä pariskunta huomasi Charmian myyjän syvän asiantuntemuksen. Myös tiivis yhteydenpito saa erityistä kiitosta.

– Tärkeintä on, että ostajan ja myyjän välille syntyy luottamus. Myyjä uskalsi ehdottaa erilaisia ratkaisuja ja vihjeet olivat äärimmäisen toimivia. Me emme esimerkiksi tienneet kovinkaan paljoa materiaalivaihtoehdoista, ja myyjän asiantuntemus pintamateriaaleista oli kiitettävää. Hän pystyi myös esittelemään tietokoneelta erilaisia ehdotuksia ja havainnollistamaan, miltä valmis keittiö tulee näyttämään, Lasse kertoo.

– Yhteydenpito oli koko prosessin ajan hyvin intensiivistä sekä sähköpostitse että puhelimitse. Kävimme paikan päällä useita kertoja kysymässä neuvoja ja tarkistamassa asioita. Olemme äärimmäisen kiitollisia siitä, miten myyjä oli tukenamme koko prosessin ajan, hän jatkaa.

Lämpimät suositukset myös muille

Tärkeintä uudessa keittiössä on se, että pariskunnalla on nyt ensimmäistä kertaa elämässään reilusti tilaa tehdä ruokaa. Lasse suosittelisi yrityksen palveluja lämpimästi muille keittiöremonttia harkitseville.

– Ruoanlaitto on iloinen asia, ja keittiössä olosta pitää saada hyvää fiilistä. Keittiötämme katsoessani tulen hyvälle tuulelle ja oikein odotan, milloin pääsen taas tekemään ruokaa, Lasse sanoo hymyillen.

– Meillehän tuttavaperhe suositteli Charmiaa, ja nyt voi sanoa, että onneksi menimme. Olen koska tahansa valmis kertomaan kenelle tahansa saamastamme hyvästä palvelusta ja hyvistä ratkaisuista, hän toteaa lopuksi.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.