Kaikki tarvittava saman katon alta

Jaa

Salla ja hänen miehensä Pekka asuvat Tampereella vuonna 1970 valmistuneessa rivitaloasunnossa. Vuonna 2016 asunto peruskorjattiin kauttaaltaan. Samassa yhteydessä uusittiin myös keittiön ja makuuhuoneen kalusteet. Kalusteet toimitti paikallinen Charmia (ent. Kalustetukku), joka saa pariskunnalta kiitosta joustavuudestaan sekä hyvästä hinta-laatusuhteestaan.

Pariskunnan koti sijaitsee Tampereella Tohlopissa. Asunnossa on neljä huonetta ja keittiö. Salla ja Pekka asuvat tällä hetkellä kahdestaan kissansa Manun kanssa. Pariskunnan lapset ovat jo muuttaneet omilleen.

– Meille tuli tässä vähän isompi remontti ja päätimme sitten laittaa ja remontoida kaiken kerralla uusiksi. Ajattelimme, että sen kerran kun aloitetaan, niin tehdään sitten kerralla kaikki, Salla muistelee.

Hyvä hinta-laatusuhde ja monipuolinen valikoima vakuuttivat

Kaikki keittiön ja makuuhuoneen kalusteet toimitti paikallinen Charmia. Charmian valintaan vaikuttivat sopivan sijainnin lisäksi hyvä hinta-laatusuhde sekä monipuolinen
valikoima.

– Yllätyin siitä, miten laaja valikoima oli! Löysimme nopeasti sellaisen ovimallin, mitä olimme lähteneet etsimäänkin, Salla kertoo.

Sallalla ja Pekalla oli valmiiksi selkeä näkemys siitä, mitä he uudelta keittiöltä ja muilta kalusteilta toivoivat. Ovimallilta kaivattiin yksinkertaisuutta ja tiettyä eleettömyyttä. Vaaleiden ovien pariksi haluttiin tummemmat tasot. He olivat itse piirtäneet keittiöstä kuvan, jonka pohjalta tehtiin lopulta valmiit piirustukset.

– Halusimme pelkistettyä tyyliä, ei mitään turhia krumeluureja. Emme halunneet oviin lainkaan kahvoja. Kahvojen tilalla on nyt kourut, joista ovet saa avattua, Salla sanoo.

”Ihan kuin olisi kaverin kanssa tehnyt kauppaa”

Asiointi Charmian kanssa sujui Sallan mukaan hyvin. Heillä oli koko projektin ajan sama yhteyshenkilö. Osa ovista tilattiin jälkitoimituksena, eikä sekään tuottanut ongelmia, vaan ovet saapuivat aina sovitussa aikataulussa.

– Ihan niin kuin olisi kaverin kanssa tehnyt kauppaa. Asiointi oli helppoa ja selkeää sekä palvelu joustavaa, Salla kuvailee.

Salla ja Pekka ovat olleet tyytyväisiä tekemiinsä valintoihin. Kalusteiden pinnat ovat kestäneet kulutusta hyvin, eikä kulumisen merkkejä näy. Pinnat on myös helppo pitää puhtaana. Uusi keittiö kalusteineen on miellyttänyt Sallaa.

– Onhan tämä nyt hieno! Keittiö on aivan erilainen, kuin aiempi. Nyt on mukava tehdä ja touhuta, kun kaikki toimii ja on niin hienoa, Salla hymyilee.

Kaikki tarvittava saman katon alta

Yhdeksi Charmian isoimmaksi hyödyksi Salla kokee sen, että saman katon alta sai kalusteiden osalta kaiken tarvittavan. Charmia toimitti keittiöön myös elektroniikkaa.

– Hankimme Charmiasta myös hellan, liesitasot ja tuulettimet. Ne ovat aivan ihania! En kyllä pois antaisi, Salla naurahtaa.

– Otimme kaiken samalla kertaa Charmiasta. Meidän ei tarvinnut juosta elektroniikkaliikkeissä ja muualla, vaan saimme kaiken samasta paikasta. Arvostan itse sitä, ettei asioiden perässä tarvitse juosta tuntitolkulla ja päiväkaupalla paikasta toiseen. Se säästää meidän omaa aikaamme, Salla kiteyttää.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.