Jyrki Halttunen: "Erittäin sujuvaa yhteistyötä"

Jaa

Jyrki Halttunen on Jyväskylän keskustassa sijaitsevan Ravintola Harmoonin omistaja ja toimitusjohtaja. Harmoonissa on tällä hetkellä kolme vuokrattavaa asuinhuoneistoa ja suunnitteilla on kuusi lisää. Jyväskylän Charmia (ent. Kalustetukku) toimitti huoneistoihin Charmian keittiöt, kylpyhuonekalusteet sekä komerot.

– Pääsimme Jyväskylän Charmian kanssa yhteisymmärrykseen kokonaisuudesta ja löysimme yhteisen sisustuksellisen linjan. Yhdistimme kokonaisuudessa modernia ja vanhaa – keittiöt ovat nykyaikaisia, mutta kontrastia syntyy vanhan ajan tyylistä muualla huoneistoissa.

– Keittiöt ovat todella toimivia. Halusimme siistin ja integroitavan kokonaisuuden, jossa esimerkiksi ovissa ei ole lainkaan kahvoja. Jopa pienimpään parinkymmenen neliön huoneistoon saatiin rakennettua erinomaisesti palveleva keittiö.

– Yhteistyö Jyväskylän Charmian kanssa oli erittäin sujuvaa. Meillä oli tiukka tavoiteaikataulu ja he pysyivät hienosti sen puitteissa. Jos jotain voisi tehdä nyt toisin, niin tilaisin heiltä myös asennuksen. Kokonaisuus olisi valmistunut huomattavasti nopeammin, jos Charmia olisi tehnyt asennustyöt itse.

 

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.