Erittäin sujuvaa yhteistyötä

Jaa

Jyrki Halttunen on Jyväskylän keskustassa sijaitsevan Ravintola Harmoonin omistaja ja toimitusjohtaja. Harmoonissa on tällä hetkellä kolme vuokrattavaa asuinhuoneistoa ja suunnitteilla on kuusi lisää. Jyväskylän Kalustetukku toimitti huoneistoihin Charmian keittiöt, kylpyhuonekalusteet sekä komerot.

– Pääsimme Jyväskylän Kalustetukun kanssa yhteisymmärrykseen kokonaisuudesta ja löysimme yhteisen sisustuksellisen linjan. Yhdistimme kokonaisuudessa modernia ja vanhaa – keittiöt ovat nykyaikaisia, mutta kontrastia syntyy vanhan ajan tyylistä muualla huoneistoissa.

– Keittiöt ovat todella toimivia. Halusimme siistin ja integroitavan kokonaisuuden, jossa esimerkiksi ovissa ei ole lainkaan kahvoja. Jopa pienimpään parinkymmenen neliön huoneistoon saatiin rakennettua erinomaisesti palveleva keittiö.

– Yhteistyö Jyväskylän Kalustetukun kanssa oli erittäin sujuvaa. Meillä oli tiukka tavoiteaikataulu ja he pysyivät hienosti sen puitteissa. Jos jotain voisi tehdä nyt toisin, niin tilaisin heiltä myös asennuksen. Kokonaisuus olisi valmistunut huomattavasti nopeammin, jos Kalustetukku olisi tehnyt asennustyöt itse.

 

Tilaa keittiöideat ja kampanjatarjoukset sähköpostiisi
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.