Uudistetun Charmia-keittiömyymälän avajaiset Lielahdessa

22.01.2024

Jaa

Perinteikäs Charmian Tampereen Lielahden myymälä on uudistettu. Tervetuloa uuden myymälän avajaisiin 22. tammikuuta alkaen. Olemme laajentaneet myymälätilaa ja lähes 500 neliön tiloissa pääsemme esittelemään mallistomme vielä aikaisempaakin laajemmin.

Vuoden 2024 mallistostamme löydät monipuoliset ratkaisut uudis- ja remonttikohteisiin niin keittiöiden, kylpy- ja wc-kalusteiden kuin kaiken säilytyksenkin osalta. Mallistomme perustuu kestäviin kotimaisiin ratkaisuihin. Uudistuneesta myymälästä löydät muun muassa reilusti materiaali- ja mallivaihtoehtoja, useita aamiaiskaappimalleja erilaisilla mekanismeilla sekä laadukkaat Siemensin ja Electroluxin kodinkonevalikoimat.

Palvelualttiit asiantuntijamme Ida, Saila, Petri, Sami ja Tuomas ovat palveluksessasi maanantaista torstaihin kello 9-18, perjantaihin 9-17 ja lauantaisin 10-14 (lauantaina 27.1. klo 10-16).

Uudistuneen myymälän avajaiset alkavat maanantaina 22. tammikuuta kestäen aina huhtikuulle. Voimme luvata, että talo on täynnä poikkeuksellisia avajaistarjouksia ja - etuja!

Tervetuloa Charmialle Tampereen Lielahteen! 

Tutustu tästä huikeisiin avajaistarjouksiin

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.