Raition Rakennuksen ja keittiösuunnittelija Annina Kalkkaan yhteistyönä syntyy trendikkäitä keittiöitä

01.02.2021

Jaa

Raition Rakennus rakentaa urakoitsija Petteri Raition johdolla vuodessa 10–12 uudisasuntoa Turun seudulla, erityisesti Liedon alueelle. Kohteet ovat omakoti-, pari- ja rivitaloja. Kun tulee aika suunnata keittiö- ja kiintokalusteostoksille, on suunta aina sama: Charmia-keittiöt Charmialta sekä keittiösuunnittelija Annina Kalkas. Palikat loksahtivat paikoilleen heti ensikohtaamisella lähemmäs kymmenen vuotta sitten.

− Laske hyvä hinta, näitä menee ainakin kymmenen vuodessa, Petteri totesi ensimmäisellä tapaamisella.

Ja Anninahan laski. Yhteistyönä on loihdittu kalusteet myös Petterin omaan taloon ja useamman sukulaisen koteihin.

Annina, Petteri ja sisustussuunnittelija Jenna Raitio muodostavat tehokkaan kolmen koplan, jonka yhteistyönä pelkästään viime vuonna suunniteltiin ja toteutettiin keittiö-, kylppäri- ja muut kiintokalusteet kolmeen paritaloon sekä kuuden asunnon rivitaloon. 

Työnjako on selvä: Petteri keskittyy rakentamiseen, Jenna tekee sisustussuunnitelmat ja valitsee materiaalit, Annina antaa vaihtoehtoja eri hintaluokissa ja katsoo Petterin kanssa budjetin perään.

Aikaisemmin Raitiot lähettivät asiakkaan myymälään suunnittelemaan ja valitsemaan materiaalit, mutta nykyinen toimintamalli on saanut kiitosta kaikilta. 

− Meidän projektit ovat helppoja. Jenna katsoo hyvät ja kivat materiaalit. Petteri tuo mulle mitat ja on merkannut vesipisteet ja muut toiminnot jo valmiiksi, kiittelee Annina.

Tämä on mahdollista, koska Petteri tuntee Charmian malliston kuin omat taskunsa: rungot ja niiden mitat ovat tulleet tutuiksi. Lisäksi yhteistyö on helppoa, kun tuntee toistensa tavat.

Tilaa uutiskirje

Nopeat toimitukset, sopivat hinnat ja trendikäs materiaalivalikoima ovat Raitioille tärkeitä

Miksi Raitiot sitten palaavat aina uudelleen Charmiaan? Tutun ja ammattitaitoisen suunnittelijan lisäksi he listaavat kolme tärkeää syytä:

1. Nopeat toimitusajat 

Raitiot arvostavat erityisesti nopeita toimituksia, sillä heillä ei ole aikaa odotella puuttuvia osia kuukausi tolkulla.

− Meillä on tiukka aikataulu, sillä teemme asunnot lyhyellä aikavälillä. Toisinaan tarvitsemme runkotavaraa todella lyhyellä varoitusajalla. Onneksi niitä saa helposti ja nopeasti haettua varastosta. Myös puuttuvan täytteen saa saman tien ja palvelu on joustavaa, Raitiot kiittelevät.

2. Laadukkaat materiaalit sopivaan hintaan

Charmia-malliston hinta-laatusuhde on ollut Raitioille mieleinen: vaikka materiaalit saadaan edullisesti, ovat ne laadukkaita ja myös näyttävät siltä.

3. Ajantasainen valikoima

Jenna arvostaa ajan tasalla olevaa valikoimaa, josta löytyy viimeisimpien trendien mukaiset värit ja materiaalit. Tutusta Charmia-mallistosta löytyy joka kerta toiveita vastaavat materiaalit.

Rohkeita materiaalivalintoja trendien mukaan: mattamustaa ja luonnonsävyjä

Kolmikon viimeisin yhteistyöprojekti oli joulukuussa valmistunut paritalo Liedossa. Talon keittiöiden materiaaleiksi valikoitui mattamustat ovet ja hanat sekä yksityiskohtana yläkaappien tammilaminaattiovet.

Tammi näkyy myös kodinhoito- ja kylpyhuoneissa. 

Raitiot haluavat erottua laadukkailla ja trendikkäillä valinnoilla. Siksi he panostavat materiaaleihin ja uskaltavat valita uudiskohteisiin muutakin kuin valkoisen keittiön. Rohkeus kannattaa: ostajat ovat tykänneet tämän hetken trendeistä, kuten paritaloon valitusta mattamustasta ja tammesta. 

− Ettei ole semmoista, että katsotaan tuota keittiötä nyt pari vuotta ja vaihdetaan siihen sitten ovet, vaan valinnat kestävät aikaa, tarkentaa Jenna huolella, mutta rohkeasti tehtyjä materiaalivalintoja. 

− On ollut mukava tehdä yhteistyötä Raitioiden kanssa. Kohteet ovat kivannäköisiä ja harvassa uudiskohteessa tehdään näin rohkeita materiaalivalintoja, Annina lisää.

 

Inspiroiduitko uuden suunnitteluun?

Autamme sinua mielellämme unelmien toteutuksessa – tilaa keittiösuunnittelu myymäläämme!

Suunnitteluajan voit varata täältä

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.