Lifestylebloggaaja Marita Lieskivi valitsi modernin Charmia-keittiön

Jaa

Marita Lieskivi kertoo Villejä Lupiineja -blogissaan Charmian toimittamasta keittiöuudistuksesta. Marita valitsi keittiöön Charmian (ent. Kalustetukku) kiintokalustesarjan valkoisella rungolla. Laatikostoihin valikoitui vetimettömät, puhtaanvalkoiset ja korkeakiiltoiset etulevyt.

Keittiöön asennettiin Charmian käytännöllinen Scala-laatikosto, joka on tilankäytön kannalta erinomainen valinta. Laatikoston ohuet ja suorat sisäsivut sekä 90 asteen sisäkulma tuovat laatikoihin jopa 11 prosenttia enemmän säilytystilaa.

“Näissä laatikoissa ihaninta on se, että niihin kuuluu vakiona sulkeutumista hidastava mekanismi, jolloin laatikot ei pamahda kiinni”, ihastelee Marita blogissaan.

 

Keittiön keskipisteenä katseen vangitsee saareke, jonka taso ja päädyt ovat 40 millimetrin paksuista ja korkeakiiltoista laminaattia. Saarekkeen toisella puolella on tilaa kolmelle istujalle, jolloin se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi aamupalahetkiin.

 
Jääkaappi ja pakastin saivat integroidut kalusteovet sekä mikrolle ja uunille teetettiin mittatilaustyönä omat kalusteet. Uunin alapuolelle asennettiin laatikko, jossa on helppo säilyttää muun muassa uunipellit ja pannut.
 
 

“Täytyy sanoa, että olen todella tyytyväinen uuteen keittiööni. Yhteistyö Charmian kanssa sujui moitteettomasti ja kalusteet tulivat silloin kuin ne oli luvattu”, iloitsee Marita blogissaan.

Yhteistyössä Villejä Lupiineja -blogi

 

 
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.