Pyydä keittiötarjous kesällä ja ansaitse risteilylahjakortti

28.06.2023

Jaa

Varaa aikasi Charmia-keittiösuunnitteluun heinäkuun loppuun mennessä ja pyydä meiltä keittiötarjouksesi, niin ansaitset Wasalinen risteilylahjakortin upealla Aurora Botnialla! - Ilahduta perhettäsi tai ystävääsi merimatkalla Merenkurkkuun!

Ajanvarauksen maksuttomaan keittiösuunnitteluumme voit tehdä soittamalla meille suoraan, verkkosivujemme kautta tai varaamalla haluamasi aika suoraan kalenterista ´Varaa aika´ -painikkeen alta. 

Varaa aikasi keittiösuunnitteluun ja lähde nauttimaan merelle Merenkurkun tunnelmasta!

Lahjakortin arvo on 100€ ja lahjakortin luovuttaa Charmia Vaasa. Varausetu koskee Charmia Vaasan uusia ajanvarauksia ajalla 1.-31.7.2023 ja lahjakorttiin oikeuttavat suunnittelutapaamiset tulee varata 31.8.2023 mennessä. Lahjakortit on varattu yksityishenkilöille, jotka varaavat ja pyytävät tarjouksen kampanja-aikana. Lahjakortti on voimassa 12 kk aktivointipäivästä ja sen voi käyttää myös osissa. Lahjakortti ei käy maksuvälineenä laivalla eikä korttia voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortteja on rajoitettu erä.

Yleisiä ohjeita

GoGiftin myöntämän lahjakortin tunnistat 12-merkkisestä koodista ja GoGift-logosta. Kortti toimitetaan sähköpostilla, tekstiviestillä tai postilla kampanja-ajan päätyttyä. Lahjakortti lunastetaan tekemällä matkavaraus puhelimitse, sähköpostilla tai chatilla Wasalinen asiakaspalveluun. Varauksen yhteydessä tulee antaa korttiin merkitty, yksilöllinen koodi. Lahjakorttia ei voi käyttää verkkopalvelussa tai matkatoimistoissa.

Kuva: Wasaline, Aurora Botnia


Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.