Piristystä kotoiluun – kauppiaiden vinkit kodin kunnostamiseen ja muuhun puuhasteluun

20.04.2020

Jaa

Kevätaurinko antaa usein monelle intoa päivittää kotia ja aloittaa uusia remonttiprojekteja. Innostus kasvaa entisestään nyt, kun vietämme suurimman osan ajastamme kotosalla. Kotoilun lomassa silmä kiinnittää erityistä huomiota päivitystä vaativiin kodin nurkkiin. Lue vinkkimme ja inspiroidu!

Piristä mieltä keittiön ja kodin kiintokalusteiden suunnittelulla – etäsuunnittele ammattilaisen kanssa ja asenna kalusteet vaikka itse

Uuden suunnittelusta voi saada positiivista energiaa. Kun kodin ilmettä kohentaa, piristää se kodissa oleilua huomattavasti. Toimivat kalusteet, kaapit ja mekanismit tuovat arjen toimintaan helppoutta. Omaan persoonaan ja tyyliin sopivat värit tekevät kodista harmonisemman, jolloin mielikin lepää paremmin.

Kauppiaamme ympäri Suomea kertovat, että keittiön etäsuunnittelu on otettu erittäin positiivisesti vastaan. Mikäli lähin Kalustetukun myymälä sijaitsee hieman pidemmän ajomatkan päässä, etätapaaminen on helpottanut monia asiakkaita pääsemään alkuun suunnittelussa.

 – Olemme iloisia, että asiakkaamme ovat myös löytäneet etäsuunnittelun mahdollisuuden. Nämä etäkohtaamiset ovat olleet erittäin positiivisia, kertoo Kalustetukku Jyväskylän kauppias Matti Kokkonen.

Etäsuunnittelun avulla on mahdollista saada helposti tukea keittiön uudistamiseen. Etäsuunnittelu voidaan toteuttaa sinulle sopivalla tavalla puhelimen tai muun etäyhteyden kautta. Keittiösuunnitelmat ja kuvat liikkuvat näppärästi esimerkiksi sähköpostin tai pikaviestimien avulla.

Mikäli keittiön uudistus etenee asennukseen asti, keittiökalusteiden asennus onnistuu myös helposti itse tehtynä. Lue blogistamme ampumahiihtäjä Olli Hiidensalon asennusprojektista.

“Keittiön kaapistojen asennusta itse kannattaa vähintäänkin harkita! Se on melko helppo homma, kun valmistelu, suunnittelu ja mittaus on tehty hyvin”, kommentoi Kalustetukku Hämeenlinnan kauppias Petri Jokinen.

Kauppiaiden kolme vinkkiä muuhun kotipuuhasteluun

Mikäli keittiön ja kodin kiintokalusteiden päivitys ei juuri nyt ole ajankohtaista, kauppiaat listasivat kolme muuta vinkkiä, joilla voi piristää kodin tunnelmaa huomattavasti!

Tutki keittiön kaapit – loihdi herkkuja ylimääräisistä aineksista

Kuivahedelmät, pähkinät, siemenet, juurekset, tuoreet hedelmät… Joskus keittiön kaappeihin saattaa kätkeytyä yllättävän paljon ylimääräistä! Loihdit näistä aineksista helposti erilaisia suolaisia ja makeita leivonnaisia.

Kätke kuivat ja tuoreet hedelmät sekä pähkinät erilaisiin kuivakakkuihin, mysliin tai nyt trendaavan banaanileipään. Siemenet ja juurekset sopivat erinomaisesti sämpylätaikinaan lisättäväksi.

Huonekasvit eloon mullanvaihdolla – samalla kodin huoneilma paranee

Kevät on parasta aikaa huonekasvien mullanvaihdolle. Se tekee erityisen hyvää sekä itse kasville että kodin huoneilmalle. Viherkasvit parantavat todennetusti huoneilmaa, sillä niiden ansiosta huoneen happipitoisuus paranee. Tästä syystä kannattaakin nyt erityisesti pitää huolta kodin viherkasveista. Puuhassa saa myös mukavasti vieräytettyä tovin jos toisenkin.

Katso ilmaa puhdistavat huonekasvit sekä vinkit mullanvaihtoon!

Vietä kahvittelu tai teehetki etänä tuttavan kanssa

Päivään tuo mukavasti piristystä, kun iltapäiväkahvit tai teehetken viettää etäyhteydellä ystävän tai perheenjäsenen kanssa. Ilahduta esimerkiksi sellainen sukulainen, ystävä tai työkaveri, johon et ole hetkeen ollut yhteydessä.

Mikäli sinulla on tiedossa ystävä, joka nauttisi kahvitteluhetkistä etänä kanssasi - käy tägäämässä hänet Kalustetukun tuoreimpaan Instagram-päivitykseen sekä seuraa Instagram-tiliämme niin olette mukana arvonnassa, jossa voitte voittaa kahvit yhteiseen kahvitteluhetkeen sekä 50 € lahjakortit Finnish Design Shopiin. Arvontaan voi osallistua 17.5.2020 mennessä.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.