Kalustetukku mukana Jyväskylän Rakennusmessuilla 6.-8.3.2020

27.02.2020

Jaa

Kevät on rakentamisen ja remontoimisen kulta-aikaa, joten nyt kannattaa suunnata hakemaan inspiraatiota keittiön suunnitteluun Jyväskylän Rakennusmessuilta. Messut keskittyvät rakentamiseen, remontoimiseen, sisustamiseen sekä pihanlaittoon.

Löydät Kalustetukun osastolta B-211

Osastoltamme löydät mahtavia vinkkejä keittiön remontointiin ja erilaisiin materiaalivaihtoehtoihin. Messuosaston mallikeittiössä voit ihastella lähempää materiaaleja huippumerkeiltä kuten Dekton, Hahle, Savo, Mirrorline sekä Otsoson.

Dekton New Aura 15 – marmoria jäljittelevä keittiötaso

Dekton on hienostunut sekoitus raakamateriaaleja, joita käytetään uusimpien lasi- ja posliinipintojen sekä korkealuokkaisten kvartsisten tasojen valmistuksessa.

Dektonin ultrakompaktien keittiötasojen mallisto on täydentynyt New Aura 15 vaaleapiirteisellä marmoritasolla. Tason juovikas ja marmorimainen väri on nyt nähtävillä messuosastollamme.

Hahlen Fino-ovet – luonnollinen hiekkaväritys

Hahlen kauniit ja kestävät Fino-ovet koristavat messuosastomme keittiötä. Luonnonmukainen hiekkaväritys tekee keittiöstä lämminhenkisen ja kutsuvan.

Ovimalli Feel on materiaaliltaan MFD-levyä ja paksuudeltaan 19 millimetriä. Oven pinta on supermatta, joten heijastuksia tässä ovimallissa ei tarvitse pelätä.

Savon BORA Pure – liesitaso alaspäin vetävällä liesituulettimella

Savon BORA Pure -liesitason pelkistetty ja vähäeleinen muotoilu soveltuu tyylikkäästi mallikeittiömme ilmeeseen. Liesituulettimeen integroitu alaspäin vetävä liesituuletin mahdollistaa lieden sijoittamisen lähes jokaiseen keittiöön.

Mirrorlinen lasiset tilanjakajat mattamustalla kehyksellä

Messuosastollamme on mallikeittiön lisäksi nähtävänä ja koettavana kotimaisen valmistajan, Mirrorlinen, trendikäs lasinen tilanjakaja. Tilanjakajia on saatavilla sekä ylä- että alakantoisena liukuovena – mittatilaustyönä!

Lasiseinä ja ruudukko-ovet ovat valmistettu kestävästä ja jämäkästä alumiiniprofiilista. Tuotteissa käytetty laminoitu lasi täyttää rakenteellisen turvalasin määritelmän, joka tarkoittaa sitä, että mahdollisessa rikkoutumistapauksessa kahden lasin välissä oleva kalvo pitää lasinsirpaleet yhdessä.

Otsoson Luja allaskaapisto kylpyhuoneeseen

Tutustu osastollamme myös Lujan kompaktikalusteisiin. Ryhmät sisältävät allaskaapin, jalat, altaan, vesilukon sekä valinnan mukaan nupin tai lankavetimen.

Osallistu kilpailuun Kalustetukku Jyväskylä Facebook-sivuillamme ja voit voittaa kaksi lippua messuille! Kilpailuaikaa on torstaille 5.3.2020 asti.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.