Integroitu liesituuletin mahdollistaa monipuolisen keittiösuunnittelun – tutustu Siemensin kampanjatarjoukseen!

21.09.2021

Jaa

Keittotasoon integroitu liesituuletin on loistava vaihtoehto, jos haaveilet modernista ja avarasta keittiöstä. 

Keittiöiltä toivotaan enenevissä määrin avaruutta sekä tilaa seurusteluun ja vaivattomampaan kokkailuun. Keittotasoon integroitu liesituuletin on mahdollistanut yhä useampaan keittiöön ratkaisut, joita ei ennen tätä kodinkonetta olisi ollut mahdollista toteuttaa.

Näin keittotasoon integroitu liesituuletin toimii

Liesitasoon integroitu tuuletin sisältää kompaktin aktiivihiilisuodattimen ja takaisin huoneilmaan palautuvan kiertojärjestelmän. Tämän ansiosta induktiotaso-liesituuletinyhdistelmä voidaan asentaa vaikka keittiösaarekkeeseen tai ikkunan eteen. Liesitason voi lisäksi asentaa kaikenlaisiin työtasoihin; puuhun, kiveen tai teräkseen. 

Keittotason tekniikka kätkeytyy tason alla olevaan kaappitilaan, jolloin lieden yläpuolinen tila jää täysin vapaaksi ja mahdollistaa keittiösuunnittelussa aivan uudenlaisia ratkaisuja. Tilan säästön lisäksi liesituuletin on erittäin hiljainen. 

Lieden lämpötilojen säätö toimii innovatiivisella touchSlider-teknologialla. Keittoalueiden lämpötilaa voidaan säätää suoraan painamalla tai vetämällä sormenpäillä. Sensoriohjattu lämpötilan säätö tapahtuu puoliaskelin 9 tasoon saakka.

Keittotaso on myös äärimmäisen helppo pitää puhtaana. Osat on helppo irrottaa ja laittaa tiskikoneeseen viikoittain. Näin imuteho säilyy hyvin ja keittiö pysyy raikkaan tuoksuisena.

Saat jopa 300 € takaisin, kun ostat Siemens inductionAir Plus -keittotason

Siemensin syksyn kampanjassa saat rahaa takaisin, kun hankit keittiöremontin yhteydessä Siemensin inductionAir Plus -keittotason. Kampanja on voimassa, kun olet ostanut tuotteen 15.9.–31.12.2021. Tuotteen toimitus ja rekisteröinti tulee tapahtua 28.2.2022 mennessä.

Katso tarkemmat tiedot kampanjasta Siemensin sivuilta >>

Tutustu Charmian valikoimassa oleviin keittotasomalleihin
iQ500 Induktiotaso integroidulla liesituulettimella 70 cm

iQ700 Induktiotaso integroidulla liesituulettimella 80 cm

Varaa aika keittiösuunnitteluun 

 

 

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.