Induktiotaso ja liesituuletin yhdessä - katso etukampanja inductionAir Plus -ostajalle

08.09.2020

Jaa

Jos olet lähiaikoina etsinyt liesituuletinta tai keittotasoa, olet todennäköisesti jo törmännyt muutaman vuoden takaiseen innovaatioon eli alaspäinvetäviin liesitasotuulettimiin. Jos et, niin nyt on korkea aika tutustua yhteen viime vuosien suurimmista keittiösuunnittelua mullistavista uutuuksista.

Alaspäinvetävä tuuletin avaa mahdollisuuden aivan uudenlaisille tilaratkaisuille. Liesitasoon integroidut tuulettimet tuovat erilaisen vaihtoehdon erityisesti saarekemallisiin keittiöihin. Niiden kanssa ei tarvitse enää miettiä miten saada liesituuletinpömpeli istumaan kauniisti saarekkeen päälle.

Osta nyt ja saat takaisin jopa 300 €

Osta studioLine valikoiman inductionAir-keittotaso 31.12.2020 mennessä (+ toimitus- ja rekisteröintiaika kuluttajille 28.2.2021 asti) ja saat takaisin jopa 300 euroa (palautussumma riippuu ostetusta mallista). Takaisinmaksua varten sinun tulee ostoksen jälkeen rekisteröityä My Siemens -sivustolle ja hakea cashback-palautusta. Palautus maksetaan noin kuukauden sisällä annetulle tilille. Rekisteröintiin menee vain 5–10 minuuttia.

Lue lisää liesituulettimen valinnasta tai kurkkaa Siemensin sivuilta lisätiedot inductionAir Plus liesitasotuulettimista.

Jos keittiön suunnittelu on ajankohtaista, kannattaa suunnata lähimpään Kalustetukku-myymälään. Tapaamisaika kannattaa varata ennakkoon niin välttyy turhalta jonottamiselta.

Kampanjainfo:

 

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.