Tämä hotelli on kuin suoraan 70-luvun elokuvasta – Katso persoonalliset huonekokonaisuudet Charmia keittiöillä

27.09.2022

Jaa

Loimaan vehreisiin maisemiin on auennut vuoden 2022 keväällä uusi boutique-hotelli Vihannonkulma.

Boutique-hotellissa on yhdeksän ainutlaatuista huonekokonaisuutta, jotka sisältävät toinen toistaan mielenkiintoisempia yksityiskohtia – huoneet ovat kuin suoraan 70-luvun elokuvasta. 

Kaikkiin hotellihuoneisiin on asennettu Charmia-keittiöiden rungot sekä kaapinovet huoneisiin, joissa on maalatut ovet.

Räätälöidyt sävyt kaapinovissa

Harmonisesta kokonaisuudesta on vastannut sisustussuunnittelija Anna-Kaisa Melvas. Kaikki yhdeksän huonetta noudattavat nimensä mukaisesti joko Classic, Nordic tai Retro tyylisuuntausta.

Huoneiden erikoisuutena on se, että maalatut kaapinovet ovat sävytetty samalla sävyllä kuin seinämaalit. Räätälöinti on mahdollista aina kaapinovien sävyjä mietittäessä. Näin saadaan aikaan kokonaisuus, joka sulautuu kauniisti ympäristöön.

Jokaisen huoneen kohdalta löytyy ladattava materiaalikortti, josta löytyy tarkemmat tiedot huoneiden materiaaleista ja tuotteista.

Nordic

Nordic-huoneet ovat sisustettu pohjoismaiseen tyyliin pehmeästi ja raikkaasti, ripauksella Vihannonkulman 50-luvun henkeä. Luonnollisten materiaalien ja sävyjen ympäröimänä on mukava levähtää hetkeksi.

 

Classic

Classic -huoneet on sisustettu alkuperäisillä 50-luvun kalusteilla sekä ajattoman kauniilla kotimaisella designilla.

 

Retro

Huoneet on kalustettu pääsääntöisesti upeilla vintage-aarteilla. Retro Junior Suite sviitin keittiön ja kylpyhuoneen kruunaavat upeat vihreät laatat yhdistettynä ruskean sävyihin.

 

 

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.