Keittiön massiivipuutasot

Lämpöä ja viihtyisyyttä keittiöön saat suomalaisella massiivipuutasolla. Tyylikkäät keittiötasot ovat täyttä puuta, ja niiden pinta on öljykäsitelty himmeäksi. Massiivipuutasojen huoltaminen on helppoa, sillä säännöllinen öljyäminen ja tarpeen tullen hiominen pitävät tasot uuden veroisina vuosien ajan. Charmian valikoimasta löydät useita massiivipuutasoja eri vahvuuksilla.

Massiivipuisella keittiötasolla luot keittiöösi maanläheistä ja luonnollista tunnelmaa. Tämä materiaali on erittäin miellyttävän tuntuinen ja sopii monenlaiseen keittiöön.

Keittiön massiivipuutaso voi olla hieman työläämpi huoltaa kuin esimerkiksi laminaattitaso, joten tasovalintoja pohtiessa, tämä kannattaa ottaa huomioon. Voit keskustella keittiön puutason soveltuvuudesta sinun kotiisi keittiösuunnittelijamme kanssa. Saat keittiösuunnittelun avulla oivaltavia vinkkejä materiaaleista ja keittiön toimivuudesta – kysy lisää lähimmästä paikallisesta myymälästä!

 

 

Värivaihtoehdot

Tammi
Tammi
Tammi valkea öljy
Tammi valkea öljy
Tammi musta öljy
Tammi musta öljy
Savutammi
Savutammi
Amerikkalainen pähkinä
Amerikkalainen pähkinä
Koivu
Koivu
Eurooppalainen pähkinä
Eurooppalainen pähkinä
Saarni öljytty
Saarni öljytty
Saarni valkeaöljy
Saarni valkeaöljy
Saarni mustaöljy
Saarni mustaöljy
Antiikkitammi
Antiikkitammi
Antiikkitammi valkea öljy
Antiikkitammi valkea öljy
Antiikkitammi musta
Antiikkitammi musta

Se palveleva keittiömyymälä

Asiakkaistamme 95% suosittelee*

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä
(* Trustmary-asiakastyytyväisyystutkimus kevät 2023)

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta mallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi toimivaksi ja haluamallasi designilla.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu. 

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.