Keittiön kivitasot

Graniitti on erittäin tiheä ja vähähuokoinen 100-prosenttinen luonnonmateriaali, joka sopii erinomaisesti sekä keittiö- että kylpyhuonetasoksi. Valikoimaamme kuuluu pääasiassa kiillotettu graniitti, mutta saatavilla ovat myös himmeäpintainen ja harjattupintainen graniitti.

100-prosenttisen luonnollinen, naarmuuntumaton, tahriintumaton, kuumankestävä, suuri värivalikoima, tiheän rakenteen vuoksi erittäin hygieeninen, helppo puhdistaa, tumman graniitin veden imeytyvyys erittäin pieni: 0–0,2 %.

Tämä materiaali sopii erinomaisesti keittiötasoksi, sillä se on erityisen helppo pitää puhtaana ja se kestää keittiöaskareita loistavasti. Keittiö, johon on valittuna juuri tämä keittiötaso on tyylikäs sekä helppohoitoinen.

Löydä täydellinen kivitaso keittiiöön Charmian monipuolisesta ja laadukkaasta valikoimasta. Kysy myös keittiösuunnittelun yhteydessä lisää keittiön kivitasojen vaihtoehtoja tai muita sopivia työtasoja.

 

 

Värivaihtoehdot

Antique Brown
Antique Brown
Bianco Sardo
Bianco Sardo
Black Pearl
Black Pearl
Blue in the Night
Blue in the Night
Blue Pearl
Blue Pearl
Carrara marmori
Carrara marmori
Emerald Pearl
Emerald Pearl
Galaxy Star
Galaxy Star
Giallo Gelsomino
Giallo Gelsomino
Labrador Antique
Labrador Antique
Multicolor Red
Multicolor Red
Nero Assoluto
Nero Assoluto
Nero Impala
Nero Impala
Silver Pearl
Silver Pearl
Star Gate
Star Gate
Tan Brown
Tan Brown

Se palveleva keittiömyymälä

Asiakkaistamme 95% suosittelee*

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä
(* Trustmary-asiakastyytyväisyystutkimus kevät 2023)

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta mallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi toimivaksi ja haluamallasi designilla.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu. 

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.