Hyvä tietää pöytätasojen materiaaleista

27.06.2019

Jaa

Samoin kuin keittiöitä, myös pöytätasojen materiaaleja on paljon erilaisia. Kun valitset työtasoa keittiöösi, mieti ensin lähtökohtia ja muun muassa tulevan tason käyttötarkoitusta.

Pitääkö tason kestää esimerkiksi kosteutta tai kuumuutta? Tarvitsetko kulutusta kestävän pöytälevyn leipomisalustaksi? Kalustetukussa on mittava valikoima erilaisia tasoja.

Laminaattitasot ovat suosittu ja helppohoitoinen perustaso keittiöön kuin keittiöön. Sinun tarvitsee vain valita mieluisesi vaihtoehto. Kaikki pinnat ovat kosteutta kestäviä ja tasoihin on saatavilla myös erilaisia reunalistoja.

Massiivipuutaso on kestävä ja tyylikäs tasoratkaisu. Täyttä puuta olevat tasot ovat erittäin kauniita ja tuovat keittiöön lämpöä sekä viihtyisyyttä. Tasot ovat valmiiksi öljyttyjä. Kiillon sekä kestävyyden ylläpitämiseksi tasoja öljytään aika ajoin. Ajan myötä pintaan syntyneet elämän tuomat pikku jäljetkin on helppo poistaa tason pinnasta hiomalla.

Kivitasot kestävät parhaiten kulutusta. Kovan pintansa ansiosta kivitasot ovat vielä vuosienkin jälkeen kuin uusia. Kivitasoja suositellaan erityisesti lieden ympärille, sillä ne kestävät parhaiten kuumuutta ja muita lieden ympäristössä tapahtuvia toimenpiteitä. Luonnonkivipinnat ovat ennen kaikkia kauniita ja helppohoitoisia. Ne tuovat myös arvokkuutta ja tyyliä keittiöösi.

 

Kaikki tasomme löydät täältä

 

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.