Komerot ja kaapistot

Komerot ja kaapistot

Käytännöllinen säilytysjärjestelmä auttaa pitämään kodin siistinä ja tavarat järjestyksessä. Kalustetukun komerot ja kaapistot tuovat lisätilaa kotisi säilytystarpeeseen.

Tutustu valikoimaan


Komerot

Komerolla lisätilaa kodin säilytystarpeeseen

Tarvitsetko lisää säilytystilaa kotiisi? Kalustetukun komerot ja kaapistot tuovat lisätilaa kotisi säilytystarpeeseen. Toimiva säilytysjärjestelmä on siistin kodin edellytys, eikä säilytystilaa voi varsinkaan lapsiperheissä olla liikaa. Hyvin mitoitettu komero pysyy järjestyksessä ja tukee kodin siisteyttä.

Juuri sen kokoinen komero kuin tarvitset

Komeron korkeus ja leveys ovat valittavissa tilan mukaan. Joustavan mitoituksen avulla voit maksimoida tarvitsemasi säilytystarpeen. Komeron oven voit valita laajasta ovivalikoimastamme, josta löydät suuren määrän klassisia sekä moderneja vaihtoehtoja. Valitse ovimateriaaliksi esimerkiksi massiivipuu tai laminaatti – sinä päätät uuden komerosi ulkonäöstä!

Haluatko apua komeron tai kaapiston valintaan? Tule käymään lähimmässä myymälässä!

Kysy lisätietoa suoraan lähimmästä Kalustetukku-myymälästäsi


Miksi Charmia?

Kotimainen ja kestävä

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on vähintään 75 %.

Varmasti yksilöllinen

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta vakiomallistosta. Keittiö suunnitellaan mittatilaustyönä kotiisi sopivaksi.

 

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä. Jopa 95 % asiakkaistamme suosittelisi erittäin todennäköisesti tai melko todennäköisesti Charmia-keittiötä ystävälleen.

Budjettiisi sopiva

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaistu – voit säästää esimerkiksi asentamalla keittiösi itse.