Komerot ja kaapistot

Komerot ja kaapistot

Käytännöllinen säilytysjärjestelmä auttaa pitämään kodin siistinä ja tavarat järjestyksessä. Charmian komerot ja kaapistot tuovat lisätilaa kotisi säilytystarpeeseen.

Tutustu valikoimaan


Komerot

Komerolla lisätilaa kodin säilytystarpeeseen

Tarvitsetko lisää säilytystilaa kotiisi? Charmian komerot ja kaapistot tuovat lisätilaa kotisi säilytystarpeeseen. Toimiva säilytysjärjestelmä on siistin kodin edellytys, eikä säilytystilaa voi varsinkaan lapsiperheissä olla liikaa. Hyvin mitoitettu komero pysyy järjestyksessä ja tukee kodin siisteyttä.

Juuri sen kokoinen komero kuin tarvitset

Komeron korkeus ja leveys ovat valittavissa tilan mukaan. Joustavan mitoituksen avulla voit maksimoida tarvitsemasi säilytystarpeen. Komeron oven voit valita laajasta ovivalikoimastamme, josta löydät suuren määrän klassisia sekä moderneja vaihtoehtoja. Valitse ovimateriaaliksi esimerkiksi massiivipuu tai laminaatti – sinä päätät uuden komerosi ulkonäöstä!

Haluatko apua komeron tai kaapiston valintaan? Tule käymään lähimmässä myymälässä!

Kysy lisätietoa suoraan lähimmästä Charmia-myymälästäsi


Se palveleva keittiömyymälä

Asiakkaistamme 95% suosittelee*

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä
(* Trustmary-asiakastyytyväisyystutkimus kevät 2023)

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta mallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi toimivaksi ja haluamallasi designilla.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu. 

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.