Vuoden 2020 Charmia-keittiö huokuu kotimaisuutta ja laatua

24.01.2020

Jaa

Charmia-keittiöt ovat vuodesta toiseen ihastuttaneet asiakkaitamme avarakatseisella suunnittelulla ja kotimaisella laadulla. Kestävästä ja tyylikkäästä Charmia-keittiökokonaisuudesta nautit vielä useita vuosikymmeniä.

Keittiökokonaisuuden kulmakivinä toimivat nyt suomalainen puu, design-allas sekä kestävät kodinkoneet ja lisävarusteet. Jutussa syvennymme tarkemmin Charmia-keittiön tämän vuoden kokonaisuuden materiaaleihin ja trendeihin.

Keittiön rungot valmistetaan kotimaisesta puusta

Charmia-keittiöiden rungot valmistetaan Kalustetukun omassa tehtaassa Loimaalla Koskisen Oy:n tuottamista lastulevyistä. Kotimaiset lastulevytuotteet valmistetaan ammattitaidolla Suomen ainoassa lastulevytehtaassa Järvelässä. Kaikki Kalustetukun valikoimasta löytyvät keittiörungot ovat M1-päästöluokan kalustelevyä.

Charmian runkojärjestelmä on erityisen joustava, sillä kaapeissa on vakiona säädettävät sokkelijalat. Toteutamme keittiön rungot isompina kokonaisuuksina, ja kaapistot teetämme tarvittaessa mittatilaustyönä. 

Saat keittiöön pirteän ilmeen, kun valitset rungon värin oman makumieltymyksesi mukaan. Avokaapit, peitesivut, laminaattitasot sekä välitilat voidaan toteuttaa runkovalikoiman uusilla väreillä joko samasta kuosista tai yhdistellen. Tutustu tarkemmin monipuoliseen runkovalikoimaan ja värivaihtoehtoihin.

 

Stalan upeat design-altaat edustavat suomalaista huippumuotoilua

Charmia-keittiön altaat tulevat Lahdessa sijaitsevalta Stalan tehtaalta. Altaat ovat trendikkäitä ja palkittuja, ja sulautuvat täydellisesti Charmia-keittiöön. Altaat täydentävät olennaisena osana Charmia-keittiön kestävää, käytännöllistä ja kaunista elekieltä.

Altaissa saa nyt huokua ripaus persoonallisuutta, erilaisia värejä ja materiaaleja. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut rst-altaat ovat helppohoitoisia ja kestäviä. LUX-allasmallistossamme korostuu laatu, ulkonäkö sekä innovatiivisuus.

   

Komposiittialtaista vaihtoehtoja löytyy sekä isompaan että pienempään keittiöön. Kvartsikomposiitti on hyvin kestävä materiaali, sillä se koostuu 80 prosenttisesti lujasta kvartsista. Musta komposiittiallas on ajaton ja trendikäs vaihtoehto, ja sopii tyyliltään niin maalaisromanttiseen kuin minimalistiseen keittiöön.

Stalan upeasta tiskiallasvalikoimasta löydät juuri sinun keittiöön sopivan altaan. Tutkaile keittiöaltaiden valikoimaa ja valitse suosikkisi!

Siemens kodinkoneet - takuuvarmaa laatua Saksasta

Charmia-keittiöiden kodinkoneet ovat tarkkuudesta ja täsmällisyydestään tunnettujen saksalaisten kädenjälkeä. Siemensin kestävät kodinkoneet soveltuvat täydellisesti Charmia-keittiöön, sillä ne voidaan integroida keittiötasoihin luoden näin harmonisen kokonaisuuden. Siemensin valikoimasta löytyvät kaikki keittiöön tarvittavat kodinkoneet kaikissa hintaluokissa - laadusta tinkimättä.
 

 

Saat nyt -10 % lisäalennuksen Siemensin kodinkoneiden nettohinnoista eli alennus suositushinnoista on jopa yli 40 %. Katso lisää Siemensin kodinkoneiden sesonkiedusta.

GRASS:n palkitut laatikostot viimeistelevät toimivan keittiön

Toimivuus ja helppous ovat keittiötrendit 2020 avainsanoja, ja itävaltalaisen GRASS:n Scala-laatikostosarja takaa tämän Charmia-keittiössäsi. Nova Pro Scala -laatikosto on kansainvälisesti palkittu sen innovaatioista sekä modernista muotoilusta. Kevyesti avautuvat ja sulkeutuvat laatikot ovat varmasti jokaisen toiveissa, ja ovat tärkeä osa keittiön hyvää ergonomiaa.

Laatikostot ovat tehty kestämään käyttöä – niiden kantavuus on jopa 70 kilogrammaa. Laatikoston kapea, suorakulmainen laatikon sivu ja suora sisäreuna tarjoavat jopa 11 % enemmän säilytystilaa. Lisäksi erilaisilla mekanismeilla ja lisäosilla rakennat keittiöstäsi entistä järjestelmällisemmän ja toimivamman. 

Haluatko sinäkin käytännöllisen ja tyylikkään keittiön? Hyödynnä sesonkitarjous ja varaa keittiösuunnitteluaika lähimmästä myymälästäsi!

Suunnitteluajan voit varata täältä

 

Täytä tietosi niin voit ladata ideakuvaston
 
 
 
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.