Maailmanensi-ilta – Kuvioidut
terästasot by Harri Koskinen

27.06.2019

Jaa

 

Tunnetun muotoilijan Harri Koskisen suunnittelemat kuvioidut teräspinnat ovat nyt saapuneet valikoimaamme. Koskisen kuuluisimpia suunnittelutöitä ovat mm. K-tuoli ja skandinaavisen designin klassikko, Block-lamppu. Stalan uudessa ja uniikissa materiaalissa, StalaTex™, yhdistyy ruostumattoman teräksen ominaisuudet sekä kauniit, lämminhenkiset yksityiskohdat.

StalaTex kuvioituja teräspintoja voidaan käyttää mm. tasopinnoilla, tiskipöydissä sekä välitilalevyissä. Tuttu materiaali näyttäytyy uudenlaisessa valossa eri tasoilla.

StalaTex pinnat valmistetaan ympäristöystävällisellä laserteknologialla ja ovat suunniteltu erityisesti Pohjoismaisiin koteihin. Koskinen on tuonut terästason designiin elementtejä luonnosta. Ylärivissä Savi, Ruoto, Lehti, Viiva ja alarivissä Kenno, Havu, Tunturi ja Jäälautta.

Keittiöiden nousevana trendinä on teollisuushenkisyys sekä klassinen ajattomuus, joita juuri kuvioidut teräspinnat huokuvat. Tyylikkään muotoilun lisäksi teräs toimii hyvin myös arjessa. Se on helppo puhdistaa ja kestää hyvin kovaakin käyttöä. Lue lisää StalaTexin pinnoista Piia Kalliomäen blogista: Pieni talo Helsingissä tai suoraan Stalan sivuilta. Jos haluat päästä tunnustelemaan pintoja livenä etsi lähin myymälä ja tule inspiroitumaan myymälän upeista malliryhmistä.

Katso lähin myymälä

 

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.