Vaatekaapit liukuovilla

Vaatekaapit liukuovilla

Valmistamme liukuovet tilasi mitoilla millin tarkkuudella, löydät meiltä varmasti sopivan ratkaisun! Meiltä laadukkaat liukuovikaapistot asennettuna suoraan kotimaiselta valmistajalta.

Tutustu valikoimaan


Liukuovikaapistot

Liukuovellinen kaapisto on oikea tilaihme

Tarvitsetko lisää säilytystilaa kotiisi? Toimiva säilytysratkaisu on siistin kodin edellytys, ja harvemmin säilytystilaa on liikaa. Saat meiltä suomalaisen Mirror Linen tyylikkäät liukuovikaapistot, vaatehuoneet ja tilanjako-ovet mittatilaustyönä kotiisi jopa 1-2 viikossa.

Mittatilaustyönä tehty liukuovikaapisto tuo kotiisi tilaa

Suomalaisen Mirror Linen valmistamat vaatekaapit liukuovilla ovat kauniita ja innovatiivisia. Ne kestävät käyttöä ja luovat säilytystilaa niin pieneen kuin isoonkin kotiin.

Liukuovikaapistot soveltuvat erinomaisesti eteiseen, makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Kaapistot voidaan asentaa kiinni katonrajaan asti. Tällä tavoin saadaan jokainen kuutiosentti hyötykäyttöön.

Kiskoilla liukuva ovi tarvitsee ympärilleen huomattavasti vähemmän tilaa kuin tavallinen kaapinovi, minkä ansiosta liukuovi sopii pieniinkin tiloihin. Soft close -hidastimien avulla ovi sulkeutuu äänettömästi.

Liukuovi rakentuu laakeroiduista pyöristä, oviosasta ja kehästä. Ovi on myös mahdollista jakaa jakolistalla joko pystysuoraan tai vaakasuoraan. Näin voit yhdistää yhteen oveen useampia materiaaleja.

Peiliovi tuo huoneeseen tilantuntua, mutta materiaaliksi voit valita myös lasin tai laminaatin. Kehäosan materiaaliksi voit valita alumiinin, teräksen tai pintakäsitellyn teräksen.

Liukuovikaapiston runko valmistetaan mittatilauksena sen mukaan, minkä kokoisen ja muotoisen kaapiston haluat.

Selvitä nämä 3 asiaa ennen kuin hankit vaatekaapin liukuovella

 

Voit myös kysyä lisätietoa suoraan lähimmästä Charmia-myymälästäsi

Ideoita ja malleja


Se palveleva keittiömyymälä

Asiakkaistamme 95% suosittelee*

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä
(* Trustmary-asiakastyytyväisyystutkimus kevät 2023)

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta mallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi toimivaksi ja haluamallasi designilla.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu. 

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.