Tule meille töihin!

Tule meille töihin!

Olemme kotimainen perheyhtiö ja meille on ensiarvoisen tärkeää asiakkaidemme palvelukokemus ja laadukkaat tuotteemme. Myymälämme palvelevat 13 paikkakunnalla ympäri Suomen ja tuotantotilamme sijaitsevat Loimaalla ketjun työllistäessä yhteensä yli 100 työntekijää.

Avoimet työpaikat

Charmiassa yhdistyvät kotimaiset arvot ja yksilöllisesti asiakkaalle suunniteltu ratkaisu

Tarinamme alkoi Loimaan teollisuuskylästä vuonna 1993 Kalustetukkuna, kun aloitimme valmistamaan laadukkaita kalusteovia suomalaisiin keittiöihin. Kotimaisuus on vahva osa keittiöidemme identiteettiä alusta asti. Charmia-keittiöt valmistetaan Suomessa, Loimaan vuonna 2019 modernisoidussa tehtaassa ja tavarantoimittajamme ovat kotimaisia.

Charmia-brändi nousi mukaan vuonna 2014, kun nimesimme oman mallistomme Charmiaksi. Charmia-brändin vahvistuttua otimme sen käyttöön myös myymälöidemme ja ketjun nimenä.

Tänä päivänä saat tutun palvelumme ja laadukkaat tuotteemme jo 13 eri paikkakunnalta. Kolmen vuosikymmenen aikana olemme kehittyneet ja kasvaneet yhdeksi Suomen tunnetuimmaksi keittiökalustevalmistajaksi.

Ylpeästi suomalainen perheyritys

 

Perustettu
1993 Loimaalla
Työllistää
Yli 100 työntekijää
Toimipisteitä
13 paikkakunnalla
Suomessa
Tuotteilla jopa
25 vuoden takuu
Keittiöiden
kotimaisuusaste
vähintään 80 %

Lähetä avoin hakemus

Etsimme jatkuvasti kaupallisia osaajia ja hyviä tyyppejä, joille tarjota töitä. Voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen, vaikka meillä ei olisikaan juuri tällä hetkellä haussa henkilöä tiettyyn tehtävään. Voit lähettää hakemuksesi osoitteeseen rekry@charmia.fi