Rahoitus

Rahoitus

Toteuta keittiö- tai säilytystilahaaveesi Aktiivirahalla. Nyt uutena etuna saat ostoksistasi Finnair Plus palkintopisteitä, kun käytät Aktiiviraha-korttia maksamiseen.

Lue lisää


Remontin rahoitus

Saat remonttisi rahoituksen kätevästi suoraan myyjältäsi. Valitset vain itsellesi sopivan kuukausierän ja annat myyjän hoitaa loput. Rahoitus on joustava vaihtoehto. Sinun ei tarvitse ottaa erillistä lainaa, vaan pienellä kuukausimaksulla toteutat suuretkin hankinnat. Kalustetukku-liikkeissä voit hyödyntää Aktiivirahan maksuaikatarjouksia. Voit hakea Aktiivirahaa suoraan liikkeessämme ja saat luottopäätöksen saman tien. 

Aktiiviraha – maksa edullisesti erissä!

Toteuta keittiö- tai säilytystilahaaveesi Aktiivirahalla. Nyt uutena etuna saat ostoksistasi Finnair Plus palkintopisteitä, kun käytät Aktiiviraha-korttia maksamiseen.

Jos sinulla on jo Aktiiviraha-kortti, voit sopia myyjän kanssa, että haluat käyttää olemassa olevaa tiliäsi hankinnan maksamiseen ja hyödyntää edullisen maksuaikatarjouksen.

Tutustu vaihtoehtoihin ja hae sähköisesti oma Aktiiviraha-korttisi, saat päätöksen postitse muutaman päivän kuluttua. Kun olet tehnyt myyjän kanssa tilauksesi ja on aika maksaa, kerro myyjälle, että sinulla on Aktiiviraha-tili, jolla haluat maksaa ostoksesi. Kerro myös minkä alla olevista vaihtoehdoista haluat käyttää:  

6 kk ja 12 kk, 24 kk   korko 0 %

Edullisen koron tarjoukset 36-120 kk, korko 1,95 % + SHB Prime; 2,51 %, 01/2020

Sähköiseen hakemukseen tästä

 

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,28 % ja maksettava kokonaismäärä 1684,08 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 15,56 % (01/2020).

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 140,34 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla.

Luoton myöntää Ecster AB, suomen sivuliiketoiminta, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

 

Löydä oma Kalustetukku-jälleenmyyjäsi täältä!