Sinustako Charmia-kauppias Espooseen?

Sinustako Charmia-kauppias Espooseen?

Lue lisää


Etsimme Charmia-kauppiasta Espooseen

Espoossa meillä on valmis toiminnassa oleva kauppapaikka loistavalla sijainnilla ja valmiilla asiakaskunnalla. Oletko sinä tuleva Charmia Espoon kauppias?

Tärkeimpiä ominaisuuksiasi ovat yrittäjähenkinen ja omatoiminen tapa työskennellä, kiinnostus kalustealaan sekä myönteinen ja työtä pelkäämätön asennoituminen tekemiseen. Voit siirtyä kauppiaaksemme, vaikka olisitkin jo yrittäjänä kalustealalla. Kauppiaanamme omistat liiketoimintasi itse ja saat tuoda oman kädenjälkesi osaksi suomalaista, vakavaraista perheyhtiötä!

 

Mahdollisuutesi kauppiaana

Tarjoamme kauppiaillemme mahdollisuuden aitoon menestykseen. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kärjessä kasvavan ja kehittyvän ketjun tulevaisuuteen. Lisäksi olet rakentamassa ja kehittämässä itsesi näköistä, paikallista ja asiakaslähtöistä liiketoimintaa valtakunnallisesti tunnetun ketjun mahdollistaman etulyöntiaseman kautta. Hyvin hoidetulla Charmia-myymälällä on suuri tulevaisuuden arvo.

Tarjoamme

Kauppiaanamme saat käyttöösi kansallisesti tunnetun brändin ja Charmia-tuotemerkin. Tarjoamme sinulle valmiin asiakaskunnan ja yhteistyökumppaniverkoston, tarvittavat ohjelmistot, omat tuotteet ja jatkuvan tuotekehityksen, liiketoiminnan sparrauksen ja kehitystuen, valmiin tavaralogistiikan sekä ketjun tuen markkinointiin, ostoihin ja talouteen. 
Kauppiaana pääset toimimaan itsenäisenä franchising yrittäjänä, jolla on käytössään vahva tukiverkosto ja koko Suomen alueella tunnettu kotimainen tuote.

 

Yritys

Charmia on tunnettu kotimaisista Charmia-keittiöistään sekä harjaantunut kalustevalmistaja ja suoraselkäinen suomalainen perheyritys. Toimintamme perustuu itsenäisiin franchising-kauppiaisiin. Toimimme aina paikallisesti lähellä asiakkaita, ja valttimme on paikalliset varastot. Pääkaupunkiseudun keskusvarastomme palvelee kaikkia pääkaupunkiseudun myymälöitä, jolloin et tarvitse omaa varastoa.

Tule mukaan suomalaiseen perheyhtiöön!

Mikäli kiinnostuit franchising-kauppiaaksi ryhtymisestä, lähetä hakemuksesi heti ja olemme yhteydessä sinuun. Tervetuloa mukaan menestyvään suomalaiseen perheyritykseen!

 

Hakemukset: rekry(at)charmia.fi

Kyselyt: Pertti Lehtinen (Charmia Group konsernin toimitusjohtaja) 
pertti.lehtinen(at)charmia.fi / p. 0400 822 891