Sinustako Charmia-kauppias?

Sinustako Charmia-kauppias?

Näetkö itsesi seuraavana Charmia-kauppiaana? Tärkeimpiä ominaisuuksiasi ovat yrittäjähenkinen ja omatoiminen tapa työskennellä, kiinnostus kalustealaan sekä myönteinen ja työtä pelkäämätön asennoituminen tekemiseen.

Lue lisää


Etsimme uusia Charmia-kauppiaita

Näetkö itsesi seuraavana Charmia-kauppiaana?

Kysy lisää Charmian kauppiaaksi ryhtymisestä Pertti Lehtiseltä pertti.lehtinen (at) charmia.fi / puh. 0400 822 891.

Franchising-kauppiaaksi meille – Sinulle sopivalla tavalla 

Etsimme Charmialle uusia franchising-kauppiaita! Tärkeimpiä ominaisuuksiasi ovat yrittäjähenkinen ja omatoiminen tapa työskennellä, kiinnostus kalustealaan sekä myönteinen ja työtäpelkäämätön asennoituminen tekemiseen. Jos olet mielestäsi hyvä tyyppi ja edelliset ominaisuudet kuvastavat sinua, kauppiaana toimiminen saattaa olla oikea polku juuri itseäsi varten. Sinä voit siirtyä kauppiaaksemme vaikka olisitkin jo yrittäjänä kalusteallalla.

Kauppiaanamme voit omistaa liiketoimintasi itse tai vuokrata sen meiltä. Täysin uutta yrittäjää suosittelemme aloittamaan kauppiastoiminnan vuokrasuhteen kautta, jonka jälkeen sinulla on halutessasi mahdollisuus siirtyä myöhemmin omistajaksi. Valitsitpa vuokra- tai omistussuhteen, kauppiaanamme saat tuoda oman kädenjälkesi osaksi suomalaista, vakavaraista perheyhtiötä.

Mahdollisuutesi kauppiaana

Me tarjoamme kauppiaillemme mahdollisuuden aitoon menestykseen. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kärjessä kasvavan ja kehittyvän ketjun tulevaisuuteen. Lisäksi olet rakentamassa ja kehittämässä itsesi näköistä, paikallista ja asiakaslähtöistä liiketoimintaa valtakunnallisesti tunnetun ketjun mahdollistaman etulyöntiaseman kautta. Hyvin hoidetulla Charmia-myymälällä on suuri tulevaisuuden arvo.

Vuokraus

Vuokrasuhteen kautta kauppiaana toimiminen on yksinkertaisin ja riskittömin tapa lähteä yrittäjäksi. Tällöin sinun ei tarvitse omistaa, vaan voit vuokrata tilat, malliryhmät ja näyttelytuotteet, lisenssit ohjelmistoihin sekä varastoinfran (hyllyt, koneet ja tarvikkeet) meiltä. Vuokrasuhde sopii erityisen hyvin sellaiselle kauppiaalle, joka ei ole toiminut yrittäjänä aikaisemmin.

Omistus

Mikäli haluat toimia kauppiaana omistussuhteella, voit omistaa tai vuokrata tilat itse. Omistussuhteessa omistat malliryhmät ja näyttelytuotteet, ohjelmistojen lisenssit, varastoinfran (hyllyt, koneet, tarvikkeet) sekä tuotteet itse. Tällöin myös henkilökunta ja heidän työsuhteisiinsa liittyvät asiat ovat vastuullasi. Omistussuhteessa saat kansallisesti tunnetun ketjun tuen ja tunnettuuden, mutta vastaat asioista kuin yksityisyrittäjä.

Tarjoamme

Kauppiaanamme saat käyttöösi kansallisesti tunnetun brändin ja Charmia-tuotemerkin. Me tarjoamme sinulle myös valmiin asiakaskunnan ja yhteistyökumppaniverkoston, tarvittavat ohjelmistot, omat tuotteet ja jatkuvan tuotekehityksen, liiketoiminnan sparrauksen ja kehitystuen, valmiin tavaralogistiikan sekä ketjun tuen markkinointiin, ostoihin ja talouteen. Kauppiaanamme pääset toimimaan yksityisyrittäjänä, jolla on käytössään vahva tukiverkosto ja koko Suomen alueella tunnettu kotimainen tuote.

Yritys

Charmia on tunnettu kotimaisista Charmia-keittiöistään sekä harjaantunut kalustevalmistaja ja suoraselkäinen suomalainen perheyritys. Keskiverto myymälämme liikevaihto on noin 1,2 milj. euroa. Charmian myymälät paikallisine varastoineen palvelevat kautta Suomen sekä peruskeittiön ostajaa että mittatilauskeittiön tilaajaa. Palvelukokonaisuutemme sisältää kaiken mitä tarvitset – suunnittelemme, valmistamme ja asennamme sekä tarvittaessa rahoitamme hankintasi. Osaamisemme ei rajoitu pelkästään keittiöön – kalustamme myös kylpyhuoneet ja kodin muut tilat.

Tule mukaan suomalaiseen perheyhtiöön! 

Mikäli kiinnostuit franchising-kauppiaaksi ryhtymisestä, ota minuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse! Jutellaan lisää ja kartoitetaan juuri sinun tilannettasi sekä mahdollisuuksiasi ryhtyä seuraavaksi kauppiaaksemme.

 

Pertti Lehtinen

Charmia

pertti.lehtinen (at) charmia.fi

0400 822 891