Charmia-ketju laajenee! – Uusi keittiömyymälä avaa ovensa Vaasaan!

20.06.2022

Jaa

Charmia vahvistuu uuden kauppiasparin Päivi Huuskon ja Tero Hanhisalon myötä Vaasassa. Vaasan myymälä on järjestyksessään jo kolmastoista Charmia-myymälä Suomessa.

– Olemme ylpeitä ja iloisia saadessamme esitellä uuden keittiömyymälämme Vaasassa, kertoo kauppiaspari Huusko ja Hanhisalo.

Uusilla Charmia-kauppiailla vuosien kokemus 

Päivi Huuskolla on kokemusta alalta yli kymmenen vuoden ajalta. Hän on on sisustuksen ja kalustesuunnittelun pitkän linjan ammattilainen ja tilasisustuksen artesaani. Keittiösuunnitteluun erikoistunut Huusko on toteuttanut uransa aikana useita satoja toimivia ja ilmeikkäitä keittiöratkaisuja.

– Olen saanut työskennellä kuunnellen asiakasta ja ideoiden toiminnallisia kokonaisuuksia, kertoo uusi Charmia-kauppias.

Tero Hanhisalo on kauppiasparin toinen osapuoli ja tuntee talousalueen hyvin edellisen ammattinsa kautta. Hanhisalo on aiemmin toiminut lukitus- ja turvallisuusalalla kolmen vuosikymmenen ajan. Hanhisalo toivottaakin kaikki vanhat ja uudet asiakkaat tutustumaan toimiviin ja charmikkaisiin keittiöihin Rauhankadun myymälään!

 ”Toimivaa ja ilmeikästä sen pitää olla”

Ilmeikkäät Charmia-keittiöt ja paljon muuta kiintokalusteisiin liittyvää on nähtävillä Charmia Vaasan myyntinäyttelyssä Rauhankatu 22:ssa. 

– Meillä voit valita keittiösi tyylin ja budjetin toiveidesi mukaan, lisätä yksityiskohtia ja luoda kotisi ilmeen juuri sellaiseksi kuin haluat, vahvistaa Hanhisalo.

Vaasan myymälä aukeaa 22.6. Avajaisissa pääsee tutustumaan myymälään sekä uusiin kauppiaisiin. Kauppiaiden rakkaus ruokaan näkyy avajaisissa, sillä tarjolla on pikkusuolaista ja makeaa. Vierailulta voi napata matkaan myös Charmian uuden Ideakuvaston.

Uudet Charmia-kauppiaat Päivi ja Tero toivottavat uudesta keittiöstä unelmoivat, niin remontoijat kuin rakentajatkin, tervetulleiksi tutustumaan juuri avattuun myymälään!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.