Remontti toi kotiin raikkautta ja luksusta

Jaa


Piia ja Mika Heikkilä asuvat Huittisten Karhiniemessä vuonna 1966 rakennetussa talossaan. Kotona sattunut vesivahinko sai pariskunnan ryhtymään jo odotettuun keittiö- ja wc-remonttiin. Remontin tekijäksi valikoitui Charmia (ent. Kalustetukku), joka vakuutti ammattitaidollaan jo suunnitteluvaiheessa.

Piia ja Mika Heikkilä asuvat Mikan vanhempien vanhalla kotitilalla, jossa he viljelevät viljaa ja kasvattavat sikoja. Koti peruskorjattiin viimeksi vuonna 1993, ja Piia ja Mika muuttivat tilalle vuonna 2005. Piia pyörittää yli 200-neliöisen kodin yhteydessä omaa hierontoja ja jalkahoitoja tekevää yritystään.

– Haaveilin jo pitkään keittiöremontin tekemisestä. Syksyllä 2016 meillä sattui vessassa vesivahinko, joka levisi myös keittiön alle. Keittiön lattia piti purkaa joka tapauksessa, joten rupesin vauhdilla suunnittelemaan uutta keittiötä, Piia kertaa.

Pariskunta kilpailutti alueen kalustetoimittajia ja pyysi tarjouksen useammasta yrityksestä. Charmian tarjouksessa vakuutti oletettua matalampi hinta ja ammattitaito jo suunnittelun alkumetreillä.

– Charmia osasi korjata monta virhettä, jotka muut paikalla käyneet firmat olivat tehneet suunnitelmissaan, pariskunta kiittelee.

Monivaiheinen remontti, kärsivällinen kalustetoimittaja

Vesivahingon seurauksena alkanut remontti toi mukanaan yllätyksiä. Vanhasta keittiöstä löytyi asbestia, mikä hidasti remontin valmistumista. Myös vanhentuneita viemäreitä jouduttiin uusimaan.

– Charmia toimi remontin yhteydessä hyvin. Asbestilöydön vuoksi tarvittiin joustoa. Kalusteet saivat olla liikkeessä, kunnes tilanne kotona oli selvinnyt. Asennus alkoi vasta, kun kaikki oli valmista sitä varten. Asennus kävi reippaasti ja ripeästi, ja ovet ovat suorassa ja toimivat kuten pitääkin, Mika kertoo.

– Asentajat olivat ammattitaitoisia. Remontti oli monivaiheinen, eikä kaikki mennyt kuin Strömsössä. Hommat eivät kuitenkaan seisseet Charmian toiminnan myötä. Olemme erityisen tyytyväisiä Charmian joustavuuteen, Piia kiittää.

Valinnanvaraa ja toimivia ratkaisuja

Moni asia ilahdutti pariskuntaa Charmian kanssa asioidessa. Charmian tuotteet ovat kotimaisia, valinnanvaraa on jokaiseen makuun, suunnittelupalvelu osoitti heti alkumetreillä ammattitaitonsa ja liikkeessä on helppo asioida.

– Kerran kävin vain hakemassa valitsemani kaapin oven liikkeestä ja lähdin sen kanssa katselemaan tapetteja. Myös kodinkoneiden valinta oli helppoa. Olen erityisen tyytyväinen induktiotasoon, joka on vanhaan verrattuna huomattavasti helpompi pitää puhtaana. Keittiö on toimiva, ja vanhaan verrattuna moni asia on paljon paremmin, Piia vertaa.

Vanhaa keittiötä Piia kuvailee puunväriseksi ja kulahtaneeksi. Uudessa keittiössä ilme on vaalea ja raikas. Myös wc muuttui kertaheitolla, kun sinne tuotiin säväys luksusta.

– Kalustetukussa on suunnittelutaito ja palveluasenne kohdillaan. Työnjälki on moitteetonta. Prosessi toimi hyvin – ensin suunniteltiin ja tehtiin hyviä ehdotuksia, sitten toteutettiin. Toimitus tuli ajallaan ja viimeiset viimeistelyt tehtiin niin, että pääsimme jouluksi remontoituun kotiin. Remontin jälkeen keittiö näyttää raikkaalta ja valoisalta, Mika kiteyttää.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.