Käytännöllinen ja laadukas keittiö taatulla ammattitaidolla

Jaa


Seppo Kariniemi työskentelee pienyrityksen toimitusjohtajana terveydenhuoltoalalla ja asuu perheineen Hämeenlinnassa lokakuussa 2016 valmistuneessa omakotitalossa. Uuden kodin keittiön toimittajaksi valikoitui keittiö-, kylpyhuone sekä kiintokalusteisiin erikoistunut Charmia (ent. Kalustetukku), eikä valintaa ole tarvinnut katua.

Seppo oli tehnyt Charmian kanssa kaksi onnistunutta keittiötoteutusta jo aiemmin, joten hyväksi todettuun toimittajaan oli helppo turvautua. Uuteen keittiöön haluttiin erityisesti tilaa, luonnonmukaisia värejä sekä käyttöä helpottavia ratkaisuja.

– Meille oli tärkeää, että kaikki saatiin yhdestä paikasta. Charmia teki koko toteutuksen suunnittelusta asennukseen äärimmäisen helposti ja laadukkaasti, Seppo toteaa.

– Yrityksen materiaalivalikoima on laaja ja monipuolinen, ja mieluisat valinnat oviin, kalusterunkoihin sekä pöytätasoihin löytyivät helposti. Charmia oli projektissa mukana jo siinä vaiheessa, kun talotehdas piirsi ensimmäiset kuvat kohteesta. Kun ammattilaisen ottaa hyvissä ajoin mukaan, säästää lopulta paljon aikaa ja rahaa, hän jatkaa.

Keittiö koostuu seuraavista tuotteista

 

Kotimaista laatutyötä

Erityistä kiitosta saavat käyttöä helpottamaan asennettu elektroniikka, kotimainen työvoima sekä laadukkaat puumateriaalit.

– Halusimme modernin keittiön, jonka yläkaapeissa ei ole lainkaan vetimiä. Saimme sähköservoilla toimivat painokytkimet, joilla niin yläkaapit kuin roska-astia aukeavat
helposti, vaikka kädet olisivat täynnä tavaraa. Kokonaisuus on toimiva, nykyaikainen ja linjakas, eivätkä vetimet ole näkyvästi esillä. Yllätyimme myös positiivisesti siitä, että sähkövetimet olivat todella kustannustehokas ratkaisu, Seppo paljastaa.

– Yritykseni työllistää suomalaisia ja haluan suosia kotimaista teollisuutta sekä yrittäjyyttä. En tiedä, voiko keittiötoimittajalta enempää vaatia, kun keittiö on vielä viimeistelty suomalaisella puulla, jonka puuseppä on vahannut oikean sävyiseksi, hän jatkaa.

 

”En muuttaisi mitään”

Lopputulos on niin onnistunut, että Seppo suosittelee Charmian palveluja lämpimästi myös muille.

– Kun yhden luukun takaa saa koko palvelun suunnittelusta toteutukseen ja elektroniikan asennukseen, on kokonaisuuden oltava voittava yhdistelmä, Seppo kiteyttää.
– Jälkeenpäin voin sanoa, etten muuttaisi mitään, sillä keittiö on toiminut äärimmäisen hyvin. Mikäli haluaa erinomaista laatua ja palvelua sekä helpon toteutuksen alan parhaiden ammattilaisten tekemänä, kannattaa käydä Charmialla, hän sanoo lopuksi.

Suunnitteluajan voit varata täältä

 

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.