Markku Sipilä: ”Charmian toimitusvarmuutta täytyy arvostaa”

Jaa

Markku Sipilä on asunut vaimoineen Kokkolassa 20 asuinhuoneiston rivitaloyhtiössä vuodesta 2007 lähtien. He ovat remontoineet asuntoa aina tarpeen mukaan, ja isompien remonttien kalustukset on suunnitellut ja toteuttanut sisustamisen erikoisliike Charmia (ent. Kalustetukku).

Yhteistyö alkoi pariskunnan muuttaessa asuntoon, kun pienestä eteisestä haluttiin toimivampi.


– Charmia keksi ehdottaa liukuovia, jotka osoittautuivat toimivaksi ratkaisuksi. Kylpyhuoneremontti tuli ajankohtaiseksi hieman myöhemmin, ja otimme jälleen yhteyttä Charmiaan. He esittivät kolme erilaista luonnosta, joista yhdestä innostuimme, Markku muistelee.

– Koska olimme tyytyväisiä aiempiin remontteihin, sai Charmia parannella seuraavaksi keittiötä. Astianpesukoneen sijoitus oli huono ja kaapistot epäkäytännöllisiä, joten astianpesukoneen paikka vaihdettiin ja alakaapeista tehtiin laatikostoja. Myös pöytätasot uusittiin ja vanhahtava kaakeli peitettiin, hän jatkaa.

Käytännölliset, miellyttävät tilat

Pariskunta on ollut remonttien toteutukseen ja lopputulokseen erittäin tyytyväinen. Kiitosta saavat niin uudistettu kylpyhuone kuin keittiö.

– Keittiöhän on vähän kuin kodin sydän, ja remontin myötä toimivuus on parantunut huomattavasti. Puhtaanapito on helpottunut, ja astiat sekä välineet ovat nyt helposti saatavilla, Markku sanoo.

– Kylpyhuone oli aiemmin matala ja sokkeloinen, ja halusimme tilalle mahdollisimman avaran tilan toimivilla säilytysratkaisuilla. Juuri tällaisen toteutuksen myös saimme, hän jatkaa.

Takuuvarma toimitus ja laatu

Pariskunta on ollut erityisen tyytyväinen toimitusvarmuuteen sekä yrityksen kotimaisuuteen. Charmia on tehnyt valmiilla luonnoksillaan valinnoista helppoja.

– Olemme molemmat aika kiireisiä omissa töissämme, eli meillä ei ole liiemmin aikaa tai kiinnostusta perehtyä sisustusasioihin syvällisemmin. Olemme saaneet valmiista ehdotuksista ison avun ja mieluisat valinnat ovat löytyneet aina, Markku toteaa.

– Pyrimme suosimaan suomalaista työtä, ja Charmia on kotimainen yritys. Toimitusten aikataulut ovat pitäneet ja asennustyöt ovat olleet aina päivässä valmiita. Kun kuuntelee tuttavia ja naapureita, jotka ovat ostaneet kalliita kalustoja ja joiden toimitus vain venyy ja venyy, se tuntuu tärkeältä asialta. Kalustetukun toimitusvarmuutta täytyy arvostaa, eikä laadussakaan ole ollut minkäänlaista valittamista, hän sanoo lopuksi.

 

 

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.