”En usko, että Charmiaa parempaa vaihtoehtoa olisin voinut löytää”

Jaa

 

Anna-Liisa Johansson asuu kerrostalokaksiossa Espoon Suvelassa. Hänen asunnossaan tehtiin keväällä 2016 suuri remontti, jossa muun muassa keittiö uusittiin kokonaan. Uusitun keittiön kaluston toimitti suomalainen perheyritys Charmia (ent. Kalustetukku).

Anna-Liisa kävi alkuun tutkimassa eri vaihtoehtoja. Charmian laaja valikoima vakuutti, ja he saivat Anna-Liisasta asiakkaan. Keittiökalusteiden lisäksi Charmia toimitti lasivitriinin, josta hän oli haaveillut jo pidempään. Anna-Liisa oli mukana valitsemassa materiaaleja ja suunnittelemassa keittiönsä värisävyjä.

– Sellainen pieni haave toteutui, kun lähdin itse suunnitteluun mukaan. Ennen käytin sisustamisessa paljon värejä, mutta näin vanhemmiten olen jotenkin tykästynyt tähän hopean ja valkoisen väriyhdistelmään, hän kertoo.

Käyttöä helpottavia ratkaisuja

Anna-Liisa halusi keittiöönsä kiiltäviä pintoja, jotka on helppo pitää puhtaana. Selkävaivojen vuoksi keittiölaitteet piti sijoittaa niin, että käyttö onnistuu kumartelematta.

– Uuni ja mikro ovat sellaisella tasolla, ettei minun tarvitse kyykkiä. Nyt keittiö on myös helppo pitää puhtaana. Ulkonäkö merkitsee minulle paljon, ja keittiö on nyt todella hyvännäköinen, hän toteaa.

Ero aikaisempaan on Anna-Liisan mukaan huomattava – keittiöremontti muutti keittiön ulkonäön tyystin. Kiitosta hän antaa niin saamalleen palvelulle kuin lopputulokselle. Positiivisten kokemustensa myötä hän suosittelisi Charmiaa myös muille.

– Jos on ollut jotain sanottavaa tai kysyttävää, minua on kuunneltu. En usko, että tätä parempaa vaihtoehtoa olisin voinut löytää. Voisin mielihyvin suositella Charmiaa. Kiitokset heille, hän sanoo lopuksi.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.