Uusi myymälä avattu Espooseen – Tule katsastamaan keittiöiden
tuoreimmat uutuudet

27.06.2019

Jaa

 

Espoon myymälämme muutti kivenheiton päähän vanhoista tiloista Suomenojalla. Uusi osoitteemme on Martinkuja 10. Uudet tilamme ovat hulppeat ja saamme näin valikoimaamme entistä paremmin näytille.

Juhlimme myymälämme avajaisia koko viikon 43 ajan (21.10-26.10) Tule kanssamme munkkikahville ja pääset samalla tutustumaan upouusiin mallikeittiöihimme ja muuhun valikoimaan. Myymälästä saat mukaasi myös uunituoreen ideakuvastomme.

Uudessa myymälässä näytillä mm. seuraavia tuotteita ja uutuuksia:

  • Nykykeittiöiden must have: aamiaiskaappi
  • Siemensin studioLine -sarjan kodinkoneet. Etenkin musta blackSteel sarja on ollut suosittu tyylikkäitä ja ylellisiäkin keittiöitä suunnitteleville. Sarjaan kuuluva tyhjiökypsennyslaatikko on myös uusinta uutta markkinoilla. studioLine -mallisto on saatavilla ainoastaan valituissa keittiömyymälöissä ja niillä on poikkeuksellinen 150 päivän vaihto-oikeus.
  • Terästasojen valmistaja Stalan tuore uutuus: StalaTex -kuvioidut teräspinnat. Tunnetun muotoilijan Harri Koskisen suunnittelemat kuvioidut teräspinnat ovat nyt saapuneet valikoimaamme. 
  • Uudenlainen mekanismi kulmakaappeihin. Myymälässä pääset testaamaan omin käsin uuden tasosta ylös nousevan kulmamekanismin.
  • Siemensin alaspäin vetävät liesituulettimet. Jos et ole vielä tätä kokenut niin tule katsomaan. Se todellakin toimii ja vapauttaa ihan uudenlaista tilaa keittiöiden suunnitteluun.

Uudesta myymälästä löydät siis nämä ja paljon muuta. Tervetuloa Espoon Kalustetukkuun!

Voit myös varata suoraan ajan keittiösuunnitteluun, jolloin tilanteenne selvitetään asiantuntijan kanssa kiireettä.

 

Suunnitteluajan voit varata täältä

 

 

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.