Katso inspiroivat kuvat uudiskohteen persoonallisista ratkaisuista!

Jaa

Jokainen koti on erilainen ja tarvitsee omat ratkaisunsa. Onneksi kaikki onnistuu, kun on ammattilainen apuna suunnittelussa. 

Vihannon perheen Paimion uudiskohteeseen rakennettiin Charmian toimesta monia erilaisia kalusteratkaisuja, kuten wc:t, pukuhuone, kodinhoitohuone sekä alakerrassa oleva isompi kalustekokonaisuus baaritiskeineen.

Osaan tiloista tehtiin niiden vaatimuksesta mittatilaustyönä jännittäviä ratkaisuja. “Yksi hyvä esimerkki räätälöidyistä kokonaisuuksista oli kodinhoitohuoneen kodinkoneiden piilottaminen kaapistojen sisälle”, kertoo Riina Vihanto.

Myös upea baarikokonaisuus toimii näytteenä onnistuneesta yhteistyöstä kodin suunnittelun osalta. Riina arvostaa erityisen paljon sitä, että suunnittelija oli halukas ja innokas keksimään innovatiivisia ratkaisuja kotiin tarvittuihin erikoisempiin tilaratkaisuihin. “Suunnittelijalla oli koko ajan hyvä ote asioista. Kaikki sujui yhteistyössä ja prosessi eteni mukavasti”, Riina kertoo.

Vihanto on myös erittäin tyytyväinen myös toteutettuun etäilypisteeseen, joka toteutettiin asiakkaiden toiveiden mukaisesti säilytysratkaisujen yhteyteen.

Vahvuutena havainnekuvat

Hyvin tehdyt havainnekuvat ovat isossa osassa suunnitteluprosessissa. Myös kuvien laadulla on suuri merkitys. 

Tässäkin asiassa Riina antaa Charmialle täydet pisteet. “Saimme suunnittelun jälkeen nopealla aikataululla kaikki tarvittavat havainnekuvat.” Kuvat olivat Riinan mukaan myös selkeät ja laadukkaat. “Niistä näki heti, mitä tulossa oli. Ja lopputulos oli kuvien kaltainen. Charmialla oli vaan niin helppo asioida”, hän kiittelee. 

 

Inspiroiduitko uuden suunnitteluun?

Tilaa suunnitteluaika helposti myymäläämme. Maksuton suunnittelu vie aikaasi vain tunnin eikä sido sinua mihinkään.

Suunnitteluajan voit varata täältä

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.