Meidän näköinen koti

20.06.2023

Jaa

“Päädyimme Charmiaan suosituksen kautta”, kertoo Kati Halonen. Kaverin kehotuksesta pariskunta oli päättänyt piipahtaa Charmian liikkeeseen, josta oli heti löytynyt oikeanlaiset kaapit. “Keittiötoimittajan valinnan viimeisteli helppous ottaa kaikki tarvittavat samasta paikasta, sekä hyvä palvelu”, Kati toteaa.

Koska kyseessä oli uudiskohde, toteutettiin kotiin monia erilaisia ratkaisuja. “Keittiön lisäksi Charmialta tuli eteisen, kodinhoito- ja pukuhuoneen, useamman makuuhuoneen ja kylpyhuoneen kaapit ja tasot, asennuspalvelua unohtamatta. Se oli vaivatonta!” Helppouden lisäksi Kati ihastui Charmian monipuoliseen valikoimaan ja hyvään hinta-laatusuhteeseen.

Myös keittiösuunnittelijalla oli toimittajan valintaan iso merkitys. “Elisan kanssa työskentely oli mukavaa ja mutkatonta. Hän on ystävällinen, palveluhenkinen, innokas, kekseliäs ja pitkäpinnainen. Pidin siitä, että hän vastasi aina nopealla aikataululla viesteihin, hoiti asiat sujuvasti ja jaksoi kärsivällisesti meidät useat muutostoiveet”, asiakas muistelee.

Kati on tyytyväinen uudesta talostaan, jonka hänen miehensä piirsi ja jonka he yhdessä suunnittelivat perheen tarpeisiin sopivaksi. “Kun avaan oven ja astun sisään, tunnen heti kodikkuutta, rauhaa ja ihastusta. On mahtava tunne tietää, että koti on meidän itsellemme suunnittelema ja meidän näköisemme".

Kaoottisuudesta kauneudeksi

“Tämä on kyllä hektisintä työtä mitä olen koskaan tehnyt”, nauraa Charmian keittiösuunnittelija Elisa Hiekkanen. “Suunnittelijana vastaan kaikesta: mittojen otosta, tapaamisista ja kontaktoinneista, reklamaatioista… Minä olen jopa omin käsin naputellut asiakkaan laatikoita kokoon. Onneksi tykkään haasteista!”

Parhaaksi asiaksi työssä Elisa nostaa erilaiset ihmiset ja kohtaamiset. “Toiset on vahvoja näkemyksissään, kun taas toiset toivovat suunnittelijalta visiota. On osa ammattitaitoa pystyä ottamaan koppia ja ymmärtää, paljonko on tarpeeksi tuoda ideoita pöytään.” Elisa huomauttaa, että asiakkaan kuunteleminen on tärkeää, jotta osaa myydä hänelle sen, mitä hän kaipaa. “Sen takia on tärkeää saada käsitys siitä, mitä oma koti tarkoittaa juuri tällä asiakkaalle.”

Klassinen ja ajaton - kuten asukkaat

Keittötrendit tulevat ja menevät, mutta Elisan mukaan mustan ja valkoisen yhdistelmä sisustuksessa - mitä kohteessa oli paljon - ei mene ikinä pois muodista. “Olen tyytyväinen siihen, että talossa näkyy sen asukkaat”, hän sanoo ja selittää tarkemmin: “Tilasta näkyy kenelle se on tehty. Asiakkaan esineille ja asioille luotiin hyvä pohja.”

“Kati on aivan mahtava!”, Elisa huudahtaa, kun miettii parasta asiaa projektissa. “Se että henkilökemiat toimivat on koko projektin tärkein seikka - muuten se on vaan materiaa.”

Inspiroiduitko uuden suunnitteluun?

Tilaa suunnitteluaika helposti myymäläämme. Maksuton suunnittelu vie aikaasi vain tunnin eikä sido sinua mihinkään.

Suunnitteluajan voit varata täältä

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.