Kun yksi puhelinsoitto riittää

20.06.2023

Jaa

“Kerroin Charmian suunnittelijalle Jennille puhelimessa ajatuksiani värimaailmasta ja siitä, millainen toivon keittiön olevan. Kun menimme sen jälkeen myymälään tapaamiseen, toi Jenni sinne puhelun perusteella luomansa suunnitelman. Se oli siinä”, muistelee Nina Savisaari keittöprosessin alkua.

“On uskomatonta, miten hän sai yhden keskustelun perusteella kiinni siitä, mitä halusimme ja mitä olimme ajatelleet. Hänellä oli ammattitaitoa kuunnella asiakasta ja poimia tärkeät toiveet. Jenni myös osasi ottaa huomioon seikkoja, joita me emme itse osanneet ottaa huomioon”, Nina kertoo.

Pariskunta itse oli lähinnä miettinyt ulkoisia juttuja, mutta eivät sitä, mitä kaappien sisällä on. “Ammattilaisena Jenni osasi viedä meidät astetta pidemmälle - tuli miettiä tarkasti myös käytännöllisyyttä.”

Oli asiakkaalla tiukkaa budjettia tai ei, on myös taloudellisesti järkevää, jos suunnittelija osaa kertoa missä kannattaa panostaa ja missä kohtaa on järkevää säästää.

Muokattavissa monenlaiseksi

Ninalle oli tärkeää, että keittiö kestää niin aikaa kuin käyttöäkin. “Keittiö rakennettiin niin, että pienillä muutoksilla voidaan vaihtaa vaikka tasoa tai vetimiä. Emme esimerkiksi valinneet välitilaan kaakelia, vaan levyn, koska se voidaan muuttaa helposti tulevaisuudessa”.

Kun Nina näki keittiön ensimmäisen kerran, hän koki aidon wau-efektin. “Tila on vaikuttava ja muutos entiseen on niin radikaali ja suuri. Keittiö on vähäeleinen, mutta elegantti. Juuri kuten halusimme”, hän kiittelee.

“Olemme todella tyytyväisiä. On hauska nähdä konkreettisesti sen, mitä on mielessään kuvitellut - ja kun se näyttää aivan samalta… Se on mahtava fiilis.”

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.