Nämä asiat tekevät Charmia-keittiöistä aidosti suomalaisen

05.11.2020
Jaa

Kotimainen Charmia-keittiö soveltuu täydellisesti suomalaisten kotien sydämiin. Charmia-keittiöt ovat aina tae laadukkaasta kotimaisesta suunnittelusta ja tuotannosta. Olemme sanojemme arvoisia, ja haluamme kertoa tarkemmin syyt, jonka vuoksi Charmia-keittiöt ovat aidosti suomalaisia – palvelusta lopputuotteeseen!

Charmia-keittiöillä Avainlippu- ja Design from Finland -tunnustukset

Charmia-keittiöillä on jo pitkään ollut Avainlippu- sekä Design From Finland -tunnustukset. Nämä tunnukset tarkoittavat muun muassa sitä, että suunnittelutyö, palvelu ja tuotteiden valmistus tapahtuu Suomessa. Avainlippumerkin kriteereissä vaaditaan myös merkittävää suomalaisomistusta. Charmia-brändin ja Charmia ketjun omistus onkin 100% suomalaista. 

Charmia-keittiöiden kotimaisuusaste on vähintään 80 %. Valmistamme kalusterungot omassa tehtaassa. Muut osat kuten ovet, tasot ja altaat tulevat nekin läheltä, ja ovat tietysti kotimaisia. Toistaiseksi sataprosenttinen kotimaisuusaste on käytännössä mahdotonta toteuttaa, sillä valmistukseen tarvitaan tiettyjä komponentteja, joita ei valmisteta Suomessa.

Charmia ketju koostuu itsenäisistä Charmia-kauppiaista. Tämä tarkoittaa että kauppaa tehdään aina paikallisten perheyrittäjien kanssa. Paikalliset kauppiaat takaavat toimivan palvelukokemuksen asiakkaalle suunnittelusta mittaukseen ja lopulta keittiön asennukseen. Paikalliset ja laajat varastomme ovat avainasemassa lisäksi siinä, että asiakkaan keittiön toimitusajat ovat nopeita eivätkä veny useiden kuukausien pituisiksi.

Lataa ideakuvasto

 

Made in Loimaa – nykyaikainen kalustetehdas Loimaalla

Charmian tarina alkoi jo vuonna 1993 Loimaalta, kun aloitimme valmistamaan laadukkaita kalusteovia suomalaisten keittiöihin. Vuonna 2019 tarinamme sai uuden luvun, kun modernisoimme Loimaalle uuden automatisoidun tehtaan, jossa valmistetaan Charmia-keittiöiden runkokomponentit.

Koskisen Oy:n lastulevystä valmistetut kalustelevyt leikataan millintarkasti, hukkakappaleet minimoiden, jolloin tuotantoprosessista tulee ympäristöystävällistä ja edullista. Näin säästetään kallisarvoisia materiaaleja ja aikaa, joka toimii myös asiakkaamme etuna.

Oma tehdas mahdollistaa myös erikoismittaisten runkojen valmistamisen. Voimme valmistaa erikoiskorkuiset, -levyiset ja -syvyiset osat sekä tuotteet, mitä ei ole vakiona tuotannossa.

Hukkatuotteita ei kuitenkaan täysin tuotannossa voi välttää. Olemme tähän keksineet ratkaisun yhteistyössä paikallisen Hunajayhtymä Oy:n kanssa. Kalustetehtaamme hukkapalat ja purut päätyvät Loimaalla sijaitsevan Hunajayhtymän tilojen lämmitykseen. 

Suunnittele kotisi uusi sydän paikallisessa myymälässä

Asiakkaamme arvostavat käytännöllisiä ja kauniita keittiöitä ja sen vuoksi on tärkeää, että suunnittelemme juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan keittiön. Saat myymälässämme ammattitaitoisen suunnittelun, vaihtoehtoisten materiaalien esittelyn ja vinkkejä unelmiesi keittiön löytämiseen. Paras ei suinkaan tarkoita kalleinta. Unelmiesi keittiön toteuttamiseen voidaan löytää useita erilaisia ratkaisuja sinun budjettiisi sopivaksi.

Charmialla on 13 myymälää ympäri Suomea. Tule tutustumaan uusimpiin keittiötrendeihin paikalliseen myymälääsi tai voit varata saman tien helpon ja maksuttoman suunnitteluajan.

Varaa suunnittelu tai kysy lisää

 

Charmia numeroina

Ideakuvasto <p>

Ideakuvasto

Nappaa parhaat ideat kotiisi Charmian ideakuvastosta.

Lataa kuvasto

Liukuovet ja säilytysjärjestelmät

Liukuovet ja säilytysjärjestelmät

Ideoita kotiin

Lataa kuvasto

Kylpyhuoneet <p>

Kylpyhuoneet

Inspiroidu Charmian kylpyhuonekuvastosta.

Lataa kuvasto

Keittiön valaistus <p>

Keittiön valaistus

Luo valaistuksella haluamasi tunnelma keittiöön.

Lataa kuvasto

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.