Integroidut kodinkoneet osana keittiön yhtenäistä tyyliä

Jaa

Yhä useammat haluavat keittiöiden kodinkoneet integroituina, jolloin ne sulautuvat osaksi keittiön kalusteita. Integroidut keittiöt ovat linjakkuudessaan tyylikkäitä. Kalustepeitteisten ovien avulla luotu mieleinen ulkonäkö tekee omasta keittiöstä viihtyisän paikan kokkailua, ateriointia ja muuta ajanvietettä ajatellen.

Integroidut keittiöt ovat ulkonäöltään miellyttäviä kokonaisuuksia, joissa kodinkoneet eivät erotu suuresti keittiön muusta tyylistä. Kodinkoneet piilotetaan muuhun kaapistoon sopivien etulevyjen avulla, osaksi muuta värimaailmaa ja materiaalivalintoja. Perinteiset valkoiset kodinkoneiden ovet loistavat näin poissaolollaan, kun kalustepeitteiset ovat sulautuvat keittiön yhtenäiseen linjaan. Kokonaan integroitujen kodinkoneiden ohella Kalustetukun valikoimissa on saatavilla osittain integroituja kodinkoneita, joista näkyville jäävät vain ohjauspaneelit. 

Siemensin valikoimista Kalustetukulla on saatavilla mm. kokonaan integroituja, osittain integroituja ja kalusteisiin sijoitettavia astianpesukoneita. Siemensin integroitavat astianpesukoneet ovat omiaan keittiöissä, joissa on yhtenäinen työtaso. Astianpesukoneissa on säädettävä pohja, joten se on helppo asentaa juuri sopivaksi kalusteisiin. Siemensin integroitavissa jääkaapeissa ja pakastimissa oviin voidaan asentaa joko yhtenäinen panelointi tai koristepaneeli, jos haluat korostaa ulkonäöllä yksilöllisyyttä. 

Myös mikroaaltouunit voidaan integroida siististi kalusteisiin. Siemensin integroidut mikrot sisältävät innovatiivisia toiveita ja ne sopivat kaikkiin vakiokokoisiin yläkaappeihin sekä korkeisiin kaappeihin. Mikrojen ovien saranat voivat olla kummalla puolella tahansa.  Kalusteisiin sijoitettavat integroidut mikrot ovat yhteensopivia muiden Siemens-laitteiden kanssa.

Gramin integroitavat kodinkonepaketit ovat tyylikkäitä kokonaisratkaisuja vaikkapa Charmia-keittiöön, joka on Kalustetukun oma brandi. Kalustetukusta voit tilata esimerkiksi täysin integroitavien jääkaappipakastimen, kalusteuunin, astianpesukoneen ja liesitason sisältävän paketin. Pakettiin on mahdollista tehdä muutoksia ja lisätä vaikkapa mikroaaltouuni.

Liesituulettimet on mahdollista integroida kalusteisiin. Suomalaisen Savo Design & Technic Oyn maahantuomat BORA tuulettimet ovat suosittuja tuoteryhmässä. Esimerkiksi BORA Basic -mallinen induktioliesitaso ja liesituuletin säästävät hyvin tilaa pienissä keittiöissä. Keittotaso-liesituuletin voidaan integroida työtasoon ja liesituulettimen tekniikka on kätevästi piilossa työtason alla olevassa kaapissa. Savon oma työtasoon integroitava T-93 -malli on puolestaan liesituuletin, joka liikkuu sähköisesti ylös käytön ajaksi – ja muuna aikana alas tason sisään.

Uusien kodinkoneiden integrointi vanhoihin kalusteisiin voi olla vaikeaa, joten tällöin vaihtoehtona on kalusteiden uusiminen. Integroimattomat ja vapaasti seisovat kodinkoneet eivät nekään ole poissuljettu vaihtoehto. Vapaasti seisovilla kodinkoneilla ovat omat etunsa, jotka liittyvät esimerkiksi sijoittelun ja ilmankierron helppouteen.

Ennen päätöksentekoa kannattaa kuitenkin olla yhteydessä Kalustetukkuun, sillä valaisemme kaikista mahdollisisista vaihtoehdoista, joiden avulla uusit keittiösi järkevästi ja tyylikkäästi.

 

Kun pohdit integroitavia kodinkoneita keittiöösi, ota huomioon nämä asiat:

  • haluatko kodinkoneet piiloon kokonaan vai osittain – kodinkoneet voidaan asentaa myös osittain integroituina, jolloin esimerkiksi astianpesukoneen paneeli näkyy ulos
  • haluatko kodinkoneet vanhojen kalusteiden sisään vai uusitko kalusteetkin?
  • ota selvää integroitavista kodinkonepaketeista, jotka voivat säästää kokonaiskustannuksia
  • pohdi keittiösi tyyliä – haluatko yhtenäisen ja linjakkaan keittiön vai saavatko kodinkoneet erottua ilmeestä?

 

Haluatko aloittaa keittiön suunnittelun kanssamme tai tietää vähän lisää vaihtoehdoista?  

Varaa tapaamisaika asianuntijan kanssa. Maksuton suunnittelu vie aikaasi vain noin tunnin, eikä sido sinua mihinkään. Käynnin aikana tilanteesi selvitetään asiantuntijan kanssa kiireettä ja mukaasi saat budjettiisi sopivan keittiöehdotuksen.

  Varaa maksuton suunnitteluaika myymälään

 

PS. Muista myös kampanjamme, jossa Siemens-konepaketin ostaja saa liesitason integroidulla tuulettimella huippuhintaan 1950 € (ovh. 3499 €)! Kampanjatarjous on voimassa keittiön ostajille 31.10.2019 asti.

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.