Hyviä vinkkejä keittiön hankkijalle

27.06.2019

Jaa

Rakennatko uutta vai remontoitko vanhaa? Lue alla olevat vinkit ennen suunnittelun aloittamista.

Koko keittiökaluston vaihtaminen keittiöremontin yhteydessä ei ole pakollista. Mikäli haluat tehdä vain osittaisia muutoksia tai parannuksia keittiöösi, Kalustetukusta saat mittatilaustyöt myös vanhoihin kalusterunkoihin.

Ennen kalusteiden valintaa on hyvä miettiä minkälaisen ja mihin tarkoitukseen soveltuvan keittiön haluat. Moni arkinen asia vaikuttaa keittiön toimivuuteen ja viihtyisyyteen. Tehdäänkö keittiössäsi paljon ruokaa, toimiiko se samalla myös seurustelutilana tai onko perheessäsi esim. pieniä lapsia?

Alkuun pääset helposti, kun mittaat keittiösi tarkasti ja teet alustavan luonnoksen. Mieti miten nurkkatilat olisi hyvä käyttää, sillä muun muassa nurkkatilojen laatikoita on vaikea avata.
Kannatta myös huomioida sisäänpäin aukeavien ikkunoiden paikat. Samoin pistorasioiden, vesipisteiden ja kodinkoneiden paikat on otettava huomioon.

Varsinaisten kalusteiden valintaan on hyvä siirtyä vasta, kun alustava suunnitelma on tehty. Kertaa vielä mitä uudelta keittiöltä haluat ja minkälaiseen tarkoitukseen tulet tilaa pääasiassa käyttämään.

Kannattaa myös tutustua Kalustetukun kattavaan lisävarustevalikoimaan. Pienillä yksityiskohdilla ja toimivilla lisävarusteilla teet keittiöstäsi helposti entistä toimivamman. Ota huomioon myös valaistus ja siihen liittyvät mahdollisuudet. Valaistusta suunniteltaessa on jälleen kerran hyvä palauttaa mieleen keittiön tuleva käyttötarkoitus.

Mitä ikinä keittiöltäsi toivotkaan, Kalustetukun ammattilaiset ovat aina apunasi remontin alkumetreiltä valmiiseen keittiöön asti.

Suunnitteluajan voit varata täältä

 

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.