Charmia Hämeenlinna täyttää 15 vuotta – katso myymälän tarjoukset

06.10.2020

Jaa

15-vuotistaivaltaan juhlistava Charmia Hämeenlinna vietti avajaisiaan 20.10.2005 nykyisessä osoitteessa, joka oli tuolloin vielä nimeltään Koivistontie. Myöhemmin kuntaliitoksen myötä nimi muuttui Uuraantieksi. Heti alussa keittiönäyttelylle varattiin runsaasti pinta-alaa.

– Aluksi meillä oli esillä 18 kappaletta mallikeittiöitä, ja lisäksi liukuovikomeroryhmiä sekä wc- ja kylpyhuoneryhmiä.

– Moni asiakas olikin kovin yllättynyt näyttelyn laajuudesta tullessaan tutustumaan myymälään, muistelee 15 vuotta Charmia Hämeenlinnan kauppiaana toiminut Petri Jokinen.

Näyttelyä on muokattu vuosien saatossa moneen kertaan – käytännössä kolmen vuoden syklillä näyttely on mennyt kokonaan uusiksi. Vuosien saatossa näyttelyyn on rakennettu lukuisia keittiöitä, tuoden esille sen hetken uutuuksia ja trendejä.
 
 
– Näiden vuosien aikana onkin iloksemme syntynyt paljon hyviä ystävyyssuhteita. Tässä onkin hyvä tilaisuus esittää suuret kiitokset yhteistyöstä asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille. 
 
– Kiitokset kuuluvat myös henkilökunnallemme omistautumisesta ja erinomaisesta asenteesta työhönsä, iloitsee Petri.
 
 

Syntymäpäiviä juhlitaan koko lokakuun ajan, jolloin myymälä on täynnä monipuolisia etuja. Uudistuneessa myymälässä voit tutustua esimerkiksi käytännölliseen aamiaiskaappiin sekä erilaisiin arkea helpottaviin materiaali- ja tilaratkaisuihin.

Lokakuun synttäritarjoukset 

Synttäritarjoukset ovat voimassa Charmia Hämeenlinnan myymälässä 30.10.2020 asti, ja koskee vain uusia tarjouksia. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Lisää huipputarjouksia löydät Hämeenlinnan myymälästä!

Poikkea Hämeenlinnan myymälään kahville ja tule tutustumaan keittiönäyttelyyn! 

Aukioloajat
Ma – pe 9.00 – 18.00
La Sopimuksen mukaan ajanvarauksella

Suunnitteluajan voit varata täältä
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.