Ostaisitko keittiön paikalliselta kauppiaalta ja kotimaiselta ketjulta?

17.08.2021
Jaa

Charmia-ketju koostuu paikallisista ja itsenäisistä kauppiaista sekä Charmia-myymälöistä. Charmia-kalusteita ostaessasi, teet aina kauppaa paikallisen yrittäjän kanssa!

Paikalliset kauppiaat takaavat toimivan palvelukokemuksen asiakkaalle suunnittelusta mittaukseen ja lopulta keittiön asennukseen. Paikalliset ja laajat varastomme ovat avainasemassa lisäksi siinä, että asiakkaan keittiön toimitusajat ovat nopeita eivätkä veny useiden kuukausien pituisiksi.

"Teemme paljon yhteistyötä paikallisten sisustussuunnittelijoiden kanssa, jonka ansiosta asiakkaan ei tarvitse käydä monessa paikassa, vaan he saavat kaiken palvelun tästä yhdestä pisteestä." kertoo Kokkolan Charmia-kauppias Janet.

Mitä paikallisuus merkitsee Charmialle?

Kaikessa tekemisessä hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan paikallista osaamista ja teemme yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa. Esimerkiksi Loimaalla sijaitsevan oman tehtaamme kalustelevyistä aiheutuvat hukkapalat päätyvät paikallisen Hunajayhtymä Oy:n hyötykäyttöön. Hukkapalat ja purut lämmittävät Hunajayhtymän tiloja – näin syntyy kotimaista hunajaa.
 
Paikallisuus on yksi Charmian kulmakiviä ja se mahdollistaa joustavan ja nopean toiminnan. Pääkaupunkiseudun Charmia-kauppias Toni kertoo kuinka paikallisuus vaikuttaa tekemiseen. "Meillä on paikalliset varastot, mikä tuo meille huomattavaa joustavuutta meidän toimintaan."
 
Charmian omat kauppiaat antavat toimintaan oman persoonallisen lisänsä. Monelle kauppiaallemme miellyttävintä on se, että jokainen päivä ja asiakas on erilainen. 
 

Ylpeästi suomalainen perheyritys

Charmia group on suomalainen perheyritys kuten luonnollisesti myös paikallisten kauppiaiden yritykset. Lahden Charmia-kauppias Juuso kertoo tulleensa kauppiaaksi isänsä jalanjäljissä. Charmialla on pitkät perinteet perheyrityksenä. Uudet sukupolvet antavat tilaa myös uudelle aikakaudelle, jonka ansiosta keittiöitä tehdään moderneilla ja uusilla tavoilla.

"Ei enää seurata vanhoja kaavoja ja siinä muokattavuus ja tämän hetken trendien seuraaminen näkyy paremmin kuin ennen. Charmia merkitsee uutta aikaa meidän yrityksessä." toteaa Juuso.

 

 

 
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.