Lasiseinät ja tilanjakajat

Lasiseinät ja tilanjakajat

Tilanjakajilla avaruutta ja valoisuutta. Seinälle tai kattoon kiinnittyvät tilanjako-ovet soveltuvat niin oviaukkojen eteen, kuin huoneen tilanjakajaksi.

Tutustu valikoimaan


Lasiseinät ja tilanjakajat

Tilanjakaja sopii sekä uuteen että vanhaan kohteeseen

Tilanjako-ovi tai lasiseinä jakaa huoneen tyylikkäästi hukkaamatta neliöitä. Tilanjakaja sopii upeasti sekä vanhoihin että uusiin kohteisiin.

Mirror Linen laadukkaat, kotimaiset lasiseinät ja tilanjako-ovet valmistetaan mittatilauksena juuri sinun kotiisi sopiviksi. Voit valita mieleisesi kokonaisuuden laajasta materiaalivalikoimasta. Halutessasi voit valita eri materiaalit oven kummallekin puolelle. Valitse valoa läpäisevä materiaali, kun haluat säilyttää tilantunnun huoneessa.

Tilanjakaja voidaan asentaa avautumaan seinän viertä pitkin tai liukumaan seinän sisään. Voit valita joko yläkantoisen tai alakantoisen tilanjako-oven. Alakantoisissa liukuovissa lattiaan sijoitettava liukukisko on lähes huomaamaton, vain 5 mm korkea.

Kaikkiin oviin on saatavilla soft close -hidastin, mikä tekee oven käytöstä mukavaa ja pidentää sen käyttöikää.

Kysy lisätietoa suoraan lähimmästä Charmia-myymälästäsi


Lasiseinät ja tilanjakajat

Katso kauniit esimerkit tilanjakajista ja lasiseinistä.

Lataa kuvasto

$Otsikko-4.getData()

$Otsikko-4.getData()

$Otsikko-4.Kuvaus-4.getData()

Se palveleva keittiömyymälä

Asiakkaistamme 95% suosittelee*

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä
(* Trustmary-asiakastyytyväisyystutkimus kevät 2023)

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta mallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi toimivaksi ja haluamallasi designilla.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu. 

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.