Tilanjako-ovet

Tilanjako-ovet

Tilanjako-ovilla avaruutta ja valoisuutta. Seinälle tai kattoon kiinnittyvät tilanjako-ovet soveltuvat niin oviaukkojen eteen, kuin huoneen tilanjakajaksi.

Tutustu valikoimaan


Tilanjako-ovet

Tilanjako-ovi sopii sekä uuteen että vanhaan kohteeseen

Tilanjako-ovi jakaa huoneen tyylikkäästi hukkaamatta neliöitä. Ovi sopii sekä vanhoihin että uusiin kohteisiin, ja voit valita oven materiaalin mielesi mukaan. Halutessasi voit valita eri materiaalit oven kummallekin puolelle. Valitse valoa läpäisevä materiaali, kun haluat säilyttää tilantunnun huoneessa.

Ovi voidaan asentaa avautumaan seinän viertä pitkin tai liukumaan seinän sisään. Voit valita joko yläkantoisen tai alakantoisen tilanjako-oven. Alakantoisissa liukuovissa lattiaan sijoitettava liukukisko on lähes huomaamaton, vain 5 mm korkea.

Kaikkiin oviin on saatavilla soft close -hidastin, mikä tekee oven käytöstä mukavaa ja pidentää sen käyttöikää.

Kysy lisätietoa suoraan lähimmästä Charmia-myymälästäsi


Miksi Charmia?

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta vakiomallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi sopivaksi.

Asiakkaistamme 95% suosittelee

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu – voit säästää esimerkiksi asentamalla keittiösi itse.