Charmia - se palveleva keittiömyymälä

Charmia - se palveleva keittiömyymälä

Unelmoitko uudesta keittiöstä? Unelmoidaan yhdessä - ja tehdään siitä totta!


Charmian 30-vuotissynttäriviikoilla ennennäkemättömät edut

Juhlimme Charmian 30-vuotissynttäreitä tarjoamalla asiakkaillemme uskomattomia etuja. Nyt voit hankkia monia tuotteita jopa 30% alennuksella, mukana mm. altaita, hanoja ja kodinkoneita. Eikä tässä vielä kaikki! Saat myös värilliset rungot ja värilliset maalatut ovet valkoisten hinnalla. Lisäksi tarjoamme paljon etuja säilytys- ja kylpyhuonekalusteissa.

Ostamisen helpottamiseksi tarjoamme 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa!

Täytä tietosi niin voit ladata ideakuvaston
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Haaveet toteen suunnittelukäynnillä

Suunnittelijamme kuuntelee ja kartoittaa toiveesi sekä esittelee ja auttaa valitsemaan parhaimmat ja toimivimmat materiaalit, käytännöllisyydet sekä kalusteet tarvittaessa vaikka koko kotiisi.

Suunnittelu on maksuton, kestää noin tunnin, eikä sido mihinkään. Saat budjettiisi sopivan ehdotuksen ja 3D-kuvat omaksesi. Ota yhteyttä omaan Charmia-myymälääsi ja kysy myymäläkohtaisista eduista!

Suunnitteluajan voit varata täältä

 

 

Lisää inspiraatiota

Löydä lisää inspiraatiota kotiisi Charmian toteuttamista unelmista niin keittiöiden kuin kylpyhuoneiden ja säilytysratkaisujen osalta. Tyytyväiset asiakkaat ovat saaneet kauttamme omannäköisensä kodin.

Asiakkaiden kodit - Katso upeat toteutukset

Haluatko skipata oman ideoinnin ja hypätä suoraan asiaan? Sekin käy! Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinulle toimiva ratkaisu!

Varaa ilmainen suunnitteluaika

Tilaa parhaat ideat kotiisi

Uutiskirjeistämme löydät vinkkejä kotisi ja keittiösi sisustamiseen ja remontointiin. Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Charmian tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista. 

Tilaa uutiskirje