Paulan reseptit Charmia-keittiöön - katso videot!

08.12.2023

Jaa

Kakkumonsteri valtaa Charmian!

Julkaisemme Kakkumonsterina tunnetun Paula Jalovaaran kanssa neliosaisen minisarjan, jossa päästämme Paulan irti Charmia-keittiössä. Paula kilpaili Koko Suomi Leipoo -ohjelman kaudella 9. joka tuli juuri päätökseen, ja Charmia toimii ohjelman kumppanina.

Sarja koostuu neljästä osasta, jotka julkaisemme viikoittain.

Ensimmäisellä videolla näet, kuinka Kakkumonsteri leipoo herkullisia korvapuusteja ja esittelee samalla Charmian laatikosto- ja kaappitiloja.

Korvapuustit

Appelsiinipiparkakut ja vaalea glögi

Tutustu Kakkumonsterin keittiöseikkailuihin näillä videoilla, joissa hän valmistaa herkullisia leivonnaisia ja tutkii keittiön monipuolisia mahdollisuuksia. Videolla Kakkumonsteri näyttää, kuinka valmistetaan houkuttelevia appelsiinipiparkakkuja ja valmistaa raikasta vaaleaa glögiä, samalla opastaen keittiön käytännöllisyydessä ja innovatiivisuudessa.

Piparijoulutorttuja ja lakritsijoulutorttuja

Kolmannessa osassa Kakkumonsteri valmistaa pipari- ja lakritsijoulutorttuja. Lisäksi hän esittelee Charmian komposiitti -allasmateriaalin ominaisuuksia. Toivottavasti nautit videosta ja saat inspiraatiota omaan keittiöösi!

 

Hunajakakku

Neljännessä osassa Kakkumonsteri valmistaa hunajakakun ja esittelee Charmian valikoimasta löytyvää Siemensin uunia.

 

Runebergin torttuja

Tällä kertaa pääsimme seuraamaan kun Kakkumonsteri loihti Runebergin torttuja, sekä esitteli Charmian mattalaminaatti pintaista työtasoa.

 

Mokkapalat

Kakkumonsteri leipoo ystävänpäivän kunniaksi mokkapaloja, sekä esittelee Charmian laatikostoja, ja niiden lokerikoita ja telineitä.

 

Täydellinen uunijuustokakku

Kakkumonsteri on käynyt kierroksella Charmian tehtaalla Loimaalla ja esittelee tehdasta kaksiosaisessa videosarjassa. Videolla hän myös leipoo pääsiäisen kunniaksi herkullisen uunijuustokakun.

 

Fazerinapiirakka

Kakkumonsteri sukeltaa kulissien taakse Charmian huipputehtaalle Loimaalla ja paljastaa, miten upeat keittiökalusteet syntyvät. Tämä video vie sinut ainutlaatuiselle tehdasmatkalle, jossa näet omin silmin, kuinka laadukkaita ja toimivia keittiöitä loihditaan. Kakkumonsteri vie meidät herkulliselle seikkailulle ja paljastaa Fazerina-piirakan salaisuudet. Hän on loihtinut herkullisen Fazerina-piirakan, joka hurmaa suklaan ja appelsiinin täydellisellä yhdistelmällä. Videon lopussa tutustutaan Charmian tehtaan huippumoderniin teknologiaan ja robotisoituihin laitteisiin, jotka pyörittävät tehtaan toimintaa tehokkaasti ja tarkasti

 

 

Tuo keittiöösi uutta ilmettä ja toimivuutta!

Tervetuloa myymäläämme suunnittelukäynnille. Varaa maksuton tapaaminen suunnittelijamme kanssa. Anna ammattilaisen luoda unelmiesi keittiö, joka täyttää kodin lämmöllä ja toimivuudella. Keittiösuunnittelijamme ovat valmiita kuuntelemaan toiveitasi ja auttamaan sinua valitsemaan parhaat materiaalit sekä kalusteet kotiisi. Maksuton suunnittelu vie aikaasi vain tunnin, mutta sen tulokset ovat unohtumattomat. Ei sitoutumista, vain mahdollisuus saada budjettiisi sopiva ehdotus ja upeat 3D-kuvat omaksesi. Ota yhteyttä omaan Charmia-myymälääsi ja tee varaus kohti unelmiesi keittiötä.

 

Varaa suunnitteluaika

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.