Messukeittiö kiinnosti erikoisuuksillaan – kävijät tutustuivat Tandem-komeromekanismiin sekä sähköllä toimivaan roskakaappiin

31.03.2020

Jaa

Maaliskuun alkupuolella Jyväskylän rakennusmessut kuhisivat kodin laittamisesta kiinnostuneista messukävijöistä. Charmian osastolla messuvierailijat pääsivät kokeilemaan muun muassa roskakaapin sähkömekanismia sekä tutustumaan upeaan Tandem-komeromekanismiin.

Keittiön kaapin ovien mattapinta ja luonnollinen hiekkaväritys ihastuttivat 

Mattapintainen Fino-ovi kutsui Charmian osastolla vierailleita tunnustelemaan oven pintaa. Voimakkaasta mattamaisuudesta johtuen oven pinta näyttää samettisen pehmeältä.

Messukeittiössä käytetty kaapin oven väri on nimeltää Feel, hiekka. Hahlen ovimallistosta löytyy muitakin värejä, kuten musta, harmaa ja valkoinen.

Tandem-komeromekanismi tuo keittiön kaappiin ennennäkemätöntä tilaa

Apteekkarin kaappia osittain muistuttava Hahlen Tandem-komeromekanismi tuo keittiön tavaroiden ja ruokatarpeiden säilytykseen täysin uuden ulottuvuuden. Mekanismin ideana on se, että saat koko kaapin sisällön ulottuvillesi yhdellä avauksella. Kaapin ovessa olevat korit tuovat kaappiin runsaasti lisää säilytystilaa.

Sähkömekanismilla toimiva roskakaappi vapauttaa kädet

Messukeittiöön oli lisäksi piilotettuna jännittävä ominaisuus, jota messuvieraat pääsivät kokeilemaan paikan päällä. Hailon kehittämä sähkömekanismilla toimiva roskakaappi avautuu jalan avustuksella, vapauttaen näin kädet kyseisestä tehtävästä. Mekanismi toimii kaapin alalaidassa olevalla sensorilla, ja mekanismia on mahdollista hallita puhelimeen ladattavan sovelluksen avulla. Oikean kohdan löytää sensorin lattiaan osoittavasta valosta – katso videolta, miten mekanismi toimii!

Keittiösaarekkeen laatikkojako poikkesi perinteisestä

Usein keittiön laatikostoissa laatikkojaossa ylin laatikko on korkeudeltaan matalin ja alimmat laatikot korkeampia. Tässä keittiössä laatikkojako oli kuitenkin toteutettu niin, että kaksi ensimmäistä laatikkoa olivat kumpikin 35 cm korkeita.

Näin ylimmässä laatikossa on mahdollista säilyttää muutakin kuin aterimia. Messukeittiön laatikostoon oli koottu Charmian säilytystä helpottavat puiset lokerikot.

Alaspäin vetävä BORA Pure liesituuletin loisti vähäeleisellä tyylikkyydellään

BORA Pure -liesitason vähäeleinen muotoilu soveltuu moneen keittiöön. Liesituulettimeen integroitu alaspäin vetävä liesituuletin mahdollistaa lieden sijoittamisen esimerkiksi keittiösaarekkeeseen. Kompakti tuuletin mahtuu pieneenkin keittiöön ja vapauttaa aivan uudenlaista tilaa keittiöissä. Uudessa Pure-mallissa käytettävyys on viritetty huippuunsa. Sitä on vaivaton ohjata, siinä on hiljainen äänimaailma ja sen puhdistaminen on helppoa.  

Esittelyssä trendikäs lasinen tilanjakaja ja täyslaminaatista tehty allaskaappi

Kotimaisen valmistajan Mirror Linen lasinen tilanjakaja on ehdoton kodin sisustushitti tällä hetkellä. Kauniit tummat ruudukot yhdistettynä lasiin tuo liukuovelle ylellisen tunnelman.

Osastolla oli myös esillä täyslaminaatista valmistettu Lujan Otsoson allaskaappi. Kaappi on 100 % vedenkestävä ja soveltuu näin ollen erinomaisesti märkätilojen säilytysratkaisuksi.

Kiinnostuitko messukeittiön tuotteista? Ota yhteyttä lähimpään myymälääsi! Voit myös varata etätapaamisen tai keittiösuunnittelun myymäläämme.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.