4 upeaa Charmia-keittiötoteutusta

24.08.2020

Jaa

Kesän kääntyessä jälleen syksyksi siirtyy elämisen painopiste taas enemmän sisätiloihin. Keväällä totuttelimme kotioloissa elämiseen, ja pian nähdään jatkuuko kotoilu myös syksymmällä. 

Mikä helpottaisikaan kotona viihtymistä enemmän kuin toimiva ja esteettistä silmää miellyttävä keittiö. Keittiössä vietetään paljon aikaa niin arjen pienissä hetkissä kuin suuremmissa juhlissa. 
 
Esittelemme tässä blogissa neljä uutta kohdettamme inspiraation lähteeksi. Joukosta löytyy mm. uudiskohteeseen suunniteltu tämän hetken trendien mukainen keittiö kuin myös 1900-luvun alun taloon tehty maalaisromanttinen keittiö. Rullaile alas ja tutustu tuoreisiin Charmia-toteutuksiin!

Sammaleenvihreä keittiö huokuu luonnonvaloa ja sisältää runsaasti laskutilaa

Turussa sijaitsevan upean modernissa keittiössä on useita mielenkiintoisia yksityiskohtia. Keittiön suunnittelussa lähtökohtana oli se, että keittiöön saadaan mahdollisimman paljon laskutilaa sekä säilytystä varten kaappeja.

Keittiön pohjaratkaisu mahdollisti vesipisteen asennuksen ikkunan eteen, jolloin luonnon maisemaa voi ihastella tiskialtaan luona puuhastellessa. Runsas laskutila voi jopa synnyttää uuden kipinän leipomiseen ja kokkailuun!

Sammaleenvihreän sävy keittiön kaapinoviin oli rohkea valinta perinteisen mustan ja valkoisen sijaan. Lataa Ideakuvastomme ja inspiroidu oppaan avulla erilaisista keittiötyyleistä ja väreistä!

Pienikokoinen aamiaiskaappi lisättiin keittiöön viimehetkellä. Aamiaiskaapin etuna on se, että se piilottaa sisälleen johdot ja muut tarpeet, jolloin keittiön yleisilme pysyy helpommin siistinä ja viihtyisänä.

Lue lisää tästä keittiötoteutuksesta >>


 

Tummanpuhuva keittiö hurmaa vähäeleisellä tyylikkyydellä

Uudiskohteen keittiön tumma värimaailma ei ollut alkuun selkeä valinta, mutta mieli voi muuttua suunnitteluvaiheessa useita kertoja. Tumma kokonaisuus yhdistettynä puunsävyisiin tasoihin on klassinen yhdistelmä, joka toimii vuodesta toiseen. 

Uudiskohteissa keittiön malli on usein selkeä ja valmis toteutettavaksi sellaisenaan. Keittiösuunnittelun ammattilaisen apua kaivataan useimmiten siinä vaiheessa, kun mietitään, miten kaikki keittiön palaset järjestellään toimiville paikoilleen. Ammattilaisen avulla voit saada selkeyden siihen, mitä kannattaa sijoittaa mihinkin kohtaan keittiössä sekä minkälaiset uudet ratkaisut voivat helpottaa arkea.

Myös mittatilausratkaisuja voidaan toteuttaa uudiskohteiden keittiöihin, kuten tähän keittiöön toteutettu runsas ja käytännöllinen aamiaiskaappi. Lisäksi korkeat kaapit sekä saareke tuovat keittiöön hurjasti lisää säilytystilaa keittiön molemmin puolin. Keittiön tila saadaan näin tehokkaasti käytettyä, jolloin purnukat ja kipot ovat koko ajan siististi katseilta piilossa.

Lue lisää tästä keittiötoteutuksesta >>

Maalaistalon tammensävyinen keittiö soveltuu erinomaisesti oleskeluun ja seurusteluun

Vuonna 1989 valmistuneen maalaistalon kookkaaseen keittiöön haluttiin erityisesti paljon oleskelutilaa seurustelua varten. Keittiön vanhaa henkeä haluttiin säilyttää unohtamatta moderneja arkea helpottavia ratkaisuja, kuten integroitavia kodinkoneita.

Aina ei tarvitse kuitenkaan kaikkea uusia – upea vanha puuhella sekä kuparinen huuva säilytettiin, ja hellan tummia sävyjä korostettiin muualla keittiössä, kuten hanassa, altaassa, vetimissä sekä ovettomassa aamiaiskaapissa. Kaunis tammensävy soveltuu valoisaan keittiöön erinomaisesti tuoden tummiin ja valkoisiin yksityiskohtiin eloisuutta. 

Lue lisää tästä keittiökohteesta >>

Satavuotiaan kodin kauniin rustiikkinen keittiö

Hämeenlinnalaisen perheen 100-vuotiaan kodin keittiö koki täydellisen muodonmuutoksen. Maalaisromanttinen unelma syntyi kauniista puunsävyistä, rustiikinomaisesti maalatuista kaapinovista sekä harmaan ja kuparin värien yhdistelmästä.

Lue lisää tästä keittiökohteesta >>

Minkälainen on sinun keittiöunelmasi? Löydä lähin Charmia-myymälä ja ota yhteyttä, niin suunnittelemme sinulle ainutlaatuisen keittiön toiveiden mukaan!


Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.