Nyt saat jopa 100€ takaisin ostamastasi Siemens astianpesukoneesta!

06.09.2022

Jaa

Kun ostat meiltä Siemens astianpesukoneen, saat rahaa takaisin, kun liität sen Home Connect -sovellukseen.

Ota askel kohti tulevaisuutta

Koe kuinka liitettävyys voi muuttaa jokapäiväisen elämäsi Siemensin ja Home Connect -ominaisuuden avulla. Kun astianpesukone on kytketty Home Connect -sovellukseen saat uusimmat ohjelmistopäivitykset sekä ladattavat ominaisuudet, esimerkiksi erilaisia pesuohjelmia, jotka sopivat herkillekkin astioille. Jos jokin on vialla, huoltoteknikkomme voivat sovelluksen kautta kirjautua sisään ja nähdä, mitä on tapahtunut, ja diagnosoida ongelman.

Home Connect -sovelluksessa voit arvioida pesuohjelmat joita käytät. Jos olet tyytyväinen tai tyytymätön tulokseen, arvioi se hymiöllä sovelluksessa. Astianpesukone tallentaa arviosi ja tekee toiveidesi mukaiset säädöt seuraavaksi kerraksi. 

Liitä uusi astianpesukoneesi sovellukseen ja saat rahaa takaisin

Kaikista 1.9.-31.12.2022 ostetuista Siemens iQ300-, iQ500- ja iQ700-mallien astianpesukoneista, jotka on liitetty Home Connect -sovellukseen 15.2.2023 mennessä ja rekisteröity MySiemens -sivulla, saat takaisin jopa 100€.

Kampanja koskee kaikkia Siemens-astianpesukoneita sarjoista iQ300, iQ500 ja iQ700. Cashback-palautussummat vaihtelevat sarjasta riippuen:
iQ300 30€
iQ500 60€
iQ700 100€
 

Miten toimit?


Kampanjatarjouksen hyödyntäminen edellyttää, että olet ostanut kampanjassa mukana olevan Siemens-kodinkoneen 31.12.2022 mennessä.

Toimi näin:

1) Lataa Home Connect -sovellus App Storesta tai Google Play -palvelusta

2) Yhdistä uusi astianpesukoneesi Home Connect -sovellukseen. Ota sen jälkeen näyttökuva/kuvakaappaus, jossa näkyy sovellukseen yhdistetty astianpesukoneesi.

3) Klikkaa tästä kirjautuaksesi sisään/rekisteröidäksesi itsesi ja tuotteesi 
MySiemens-palveluun.

4) Klikkaa ""hae cashback-palautusta"", kun kirjaudut tuotesivulle. Muista pitää kuitti ja pankkitietosi (IBAN) esillä, kun haet cashback-palautusta. Liitä mukaan kuitti ja ottamasi näyttökuva.

5) Cashback on nyt rekisteröity. Jos kaikki tiedot on täytetty oikein, saat palautuksen 28 päivän kuluessa.

Lue lisää täältä!
 
HUOM! Mikäli tuotteen toimituspäivä on tilauksella 15.2.2023 jälkeen, tuote ei ole kampanjassa mukana.
 
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.