Tule myyjäksi Turkuun

19.08.2020
Jaa

 

Avoin työpaikka: Kokenut myyjä / keittiösuunnittelija, Turku

Turussa kasvumme on jatkunut suunnitelmien mukaan ja nyt meillä on tarvetta palkata lisää työvoimaa myyntiin. Työporukkana olemme positiivista ja iloista väkeä. Meillä on myös mukavat asiakkaat, joita on ilo palvella.

Hyvän markkinoinnin ja laadukkaan asiakaspalvelun takaamana asiakkaamme ovat löytäneet hienosti myymäläämme. Myyjien päivät kuluvatkin pääasiassa asiakastapaamisilla myymälässämme. Lisäksi työpäivään kuuluu asiakaskäyntejä sekä tarjousten ja tilausten käsittelyä.

Onko sinulle kertynyt myyntiosaamista aikaisempien töiden kautta tai oletko kenties meritoitunut sisustussuunnittelun puolella? Jos omaat lisäksi positiivisen asenteen ja ammattimaiset asiakaspalvelutaidot, niin juuri sinä saatat olla seuraava tähtimyyjämme. 

Tarjoamme sinulle:

  • Laadukkaan ja laajan tuotevalikoiman
  • Kaikki tarvittavat työvälineet
  • Hyvät ansaintamahdollisuudet (hyvä pohjapalkka + provisio)
  • Kannustavan työympäristön ja mukavat työkaverit

Odotamme sinulta:

  • Kiinnostusta ja oikeaa asennetta tavoitteelliseen myyntityöhön
  • Visuaalista silmää sisustamisessa
  • Olet itsenäinen, aktiivinen ja tuloshakuinen
  • Hyvä asiakaspalvelu on sinulle itsestään selvää


Palkkaus perustuu takuupalkkaan + provisioon, joten sinulla on loistava mahdollisuus päästä huipputuloksiin!

Jos koet että keittiöiden ja kalustekokonaisuuksien suunnittelu on sinun juttusi, laita rohkeasti hakemusta tulemaan niin jutellaan lisää. Hakuaika päättyy 28.3.2021.

Hakemukset ja kyselyt:

toimisto@charmia.fi

Kotimainen Kalustetukku on perheyritys, joka tunnetaan jo vuosikymmenten takaa luotettavana kiintokalustetoimittajana. Oman tuotemerkkimme Charmia-keittiöt ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja Avainlippu-tuotteita. Valikoimaamme kuuluvat myös komerot sekä kylpyhuonekalusteet. Tuotantotilamme sijaitsevat Loimaalla, myymälämme palvelevat 12 paikkakunnalla ympäri Suomen työllistäen 90 työntekijää.