Myyjä / keittiösuunnittelija, Espoo ja Vantaa

19.08.2020
Jaa

 

Avoin työpaikka: Kokenut myyjä / keittiösuunnittelija, Espoo ja Vantaa

Myymälämme pääkaupunkiseudulla sijaitsevat Espoossa Suomenojalla ja Vantaalla Tammistossa. Myymme Charmia keittiöitä ja muita kodin kiintokalusteita niin kuluttaja– kuin yritysasiakkaille. Paikallinen varastomme palvelee asiakkaita Malmilla. Etsimme nyt molempiin myymälöihimme Espooseen sekä Vantaalle myyjiä lisävahvistukseksi vastaamaan kasvaneeseen kysyntään.

Olemme iloinen, työtä pelkäämätön porukka, joka palvelee asiakkaita kaikissa kodin kiintokalustehankinnoissa. Pääset osaksi ammattitaitoista henkilökuntaamme, ja saat käyttöösi laajan tuotevalikoiman sekä nykyaikaiset järjestelmät. Myyjien päivät kuluvat asiakastapaamisilla myymälässämme. Lisäksi työpäiviin kuuluu asiakaskäyntejä, sekä tarjousten ja tilausten käsittelyä.

Jos omaat positiivisen asenteen sekä ammattimaiset asiakaspalvelutaidot, olet etsimämme henkilö! Aiempi kokemus alalta katsotaan eduksi.Tarjoamme sinulle:

  • Laadukkaan ja laajan tuotevalikoiman, tunnetun brändin
  • Kaikki tarvittavat työvälineet
  • Hyvät ansaintamahdollisuudet (hyvä pohjapalkka + provisio)
  • Kannustavan työympäristön ja mukavat työkaverit

Odotamme sinulta:

  • Kiinnostusta ja oikeaa asennetta tavoitteelliseen myyntityöhön
  • Visuaalista silmää sisustamisessa
  • Olet itsenäinen, aktiivinen ja tuloshakuinen
  • Hyvä asiakaspalvelu on sinulle itsestään selvää

Palkkaus perustuu takuupalkkaan + provisioon, joten sinulla on loistava mahdollisuus päästä huipputuloksiin!J

os koet että keittiöiden ja kalustekokonaisuuksien suunnittelu on sinun juttusi, hae paikkaa heti! Hakuaika päättyy 15.4.2021. Kerrothan hakemuksessasi, kumpaan toimipisteeseen haet työskentelemään.

Hakemukset ja kyselyt: toni.osterberg@charmia.fi, kyselyt puhelimitse ke-to klo 10.00–11.00 p. 050-545 9837.

 

Kotimainen Kalustetukku on perheyritys, joka tunnetaan jo vuosikymmenten takaa luotettavana kiintokalustetoimittajana. Oman tuotemerkkimme Charmia-keittiöt ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja Avainlippu-tuotteita. Valikoimaamme kuuluvat myös komerot sekä kylpyhuonekalusteet. Tuotantotilamme sijaitsevat Loimaalla, myymälämme palvelevat 12 paikkakunnalla ympäri Suomen työllistäen 90 työntekijää.