Avoin työpaikka: Järjestelmäasiantuntija Turkuun

25.05.2022

Jaa

Charmia on kotimainen perheyritys, joka tunnetaan jo vuosikymmenten takaa luotettavana kiintokalustetoimittajana. Charmia-keittiöt ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja Avainlippu-tuotteita. Valikoimaamme kuuluvat myös komerot sekä kylpyhuonekalusteet. Runkokomponenttimme valmistetaan omassa Charmia tehtaassa Loimaalla, ja myymälämme palvelevat 12 paikkakunnalla ympäri Suomen työllistäen yli 90 työntekijää.

Etsimme tehokkaaseen hallinnon tiimiimme JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA vakituiseen työsuhteeseen!

Työssäsi teet monipuolisesti järjestelmäasiantuntijan tehtäviä vastaten koko ketjun järjestelmistä. Toimit järjestelmiemme (Lemonsoft, Summium) pääkäyttäjänä vastaten niiden ylläpidosta, koulutuksesta ja toimit siten samalla it-tukena koko Charmia ketjulle. Työhösi kuuluu järjestelmien päivitykset, ja olet tärkeässä roolissa järjestelmien kehitystyössä. Toimit asiantuntijana it-asioissa erilaisissa projekteissa ja hankkeissa.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, joustava ja ongelmanratkaisutaitoinen henkilö. Sinulla on vahva Excel-osaaminen ja hallitset Windows käyttöjärjestelmän hyvin. Etsimämme henkilö on iloinen, reipas ja mukava työkaveri, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Nautit itsenäisen puurtamisen lisäksi myös kanssakäymisestä ihmisten kanssa, ja asiakaspalvelu it-asioissa on sinulle helppoa.

Aiempi kokemus alalta, työtä vastaava koulutus (AMK) sekä aiempi kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä katsotaan eduksi. Koulutamme valitun tehtävään, joten asenne ja halu oppia ratkaisee! Työskentelemme pienessä, mutta tehokkaassa tiimissä pääkonttorillamme Turussa hyvien yhteyksien varrella.

Tule meille töihin – tarjoamme alan osaajalle mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työn menestyvässä paikallisessa perheyrityksessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa heti!

Hakemukset cv:llä ja palkkatoivomuksella varustettuna 5.6.2022 mennessä rekry@charmia.fi 

Tiedustelut (puhelut arkisin klo 8–10):
Emmi Mäkitalo, hallintopäällikkö 
040 767 3275 / emmi.makitalo@charmia.fi