Modernia linjakkuutta

Korkeakiiltoiset, valkoiset ja vetimettömät ovet edustavat puhtaan modernia tyyliä.

Tämän hetken keittiötrendejä ovat yksinkertaisuus, selkeät linjat ja mielenkiintoiset yksityiskohdat. Mallikeittiössämme on leikitelty kiiltävän ja matan vastakohdilla sekä tumman ja vaalean värin kontrastilla. Työtasoksi on valittu kiiltäväpintainen laminaattitaso, joka heijastaa kauniisti valoa.

Mielenkiintoinen keittiön yläkaapin klippimekanismi

Mattapintaiset tummat yläkaapit tuovat tilaan sävyä ja eloa. Mielenkiintoiset yläkaapeista tekee ylöspäin aukeava klippimekanismi, jonka ansiosta keittiö on hieman uniikimpi tavanomaisilla kaapinovilla varustettuun keittiöön verrattuna. Pelkistetyn kaunista ilmettä tukevat myös minimalistinen allas ja liesi.

 

Suunnitteluajan voit varata täältäMiksi Charmia?

Kotimainen ja kestävä

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on vähintään 75 %.

Varmasti yksilöllinen

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta vakiomallistosta. Keittiö suunnitellaan mittatilaustyönä kotiisi sopivaksi.

 

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä. Jopa 95 % asiakkaistamme suosittelisi erittäin todennäköisesti tai melko todennäköisesti Charmia-keittiötä ystävälleen.

Budjettiisi sopiva

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaistu – voit säästää esimerkiksi asentamalla keittiösi itse.Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.