Modernia linjakkuutta

Korkeakiiltoiset, valkoiset ja vetimettömät ovet edustavat puhtaan modernia tyyliä.

Tämän hetken keittiötrendejä ovat yksinkertaisuus, selkeät linjat ja mielenkiintoiset yksityiskohdat. Mallikeittiössämme on leikitelty kiiltävän ja matan vastakohdilla sekä tumman ja vaalean värin kontrastilla. Työtasoksi on valittu kiiltäväpintainen laminaattitaso, joka heijastaa kauniisti valoa.

Mielenkiintoinen keittiön yläkaapin klippimekanismi

Mattapintaiset tummat yläkaapit tuovat tilaan sävyä ja eloa. Mielenkiintoiset yläkaapeista tekee ylöspäin aukeava klippimekanismi, jonka ansiosta keittiö on hieman uniikimpi tavanomaisilla kaapinovilla varustettuun keittiöön verrattuna. Pelkistetyn kaunista ilmettä tukevat myös minimalistinen allas ja liesi.

 

Suunnitteluajan voit varata täältäMiksi Charmia?

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta vakiomallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi sopivaksi.

Asiakkaistamme 95% suosittelee

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu – voit säästää esimerkiksi asentamalla keittiösi itse. Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.